Ο Drake αφαίρεσε τραγούδι με τον Μάικλ Τζάκσον από την ευρωπαϊκή περιοδεία που κάνει

Μετά τον σάλο με τον Βασιλιά της Ποπ... 

Ο Καναδός ράπερ Drake αφαίρεσε ένα τραγούδι που περιέχει φωνητικά του εκλιπόντος Μάικλ Τζάκσον από τη set-list της υπό εξέλιξη περιοδείας του.

Ραδιοφωνικοί σταθμοί από τον Καναδά έως τη Νέα Ζηλανδία μποϊκοτάρουν τη μουσική του Μάικλ Τζάκσον και τώρα τα φωνητικά του εκλιπόντος τραγουδιστή φαίνεται απίθανο να ακουστούν στην περιοδεία Assassination Vacation Tour του Drake, ο οποίος αυτό το διάστημα εμφανίζεται σε ευρωπαϊκές πόλεις.

Ο ράπερ και τραγουδιστής φέρεται να έχει αφαιρέσει το τραγούδι «Do not Matter to Me» που κυκλοφόρησε μετά τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον.
Το «Do not Matter to Me» που περιέχει samples ακυκλοφόρητου τραγουδιού του Μάικλ Τζάκσον του 1983 δεν υπήρχε στη set list της συναυλίας του Drake στο Μάντσεστερ Arena την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα με το Variety.

Στις συναυλίες του στο πλαίσιο της περιοδείας στις ΗΠΑ το 2018 ο 32χρονος Καναδός ράπερ είχε συμπεριλάβει το κομμάτι με τα φωνητικά του Μάικλ Τζάκσον από το άλμπουμ του Scorpion σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ. 

Ο Drake, ο οποίος δεν έχει ακόμη σχολιάσει τις αναφορές, συνεχίζει την περιοδεία του με σταθμούς στο Παρίσι, την Αμβέρσα, το Άμστερνταμ, το Δουβλίνο και το Λονδίνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ