Τεράστιο ποσό και εταιρικά μερίδια στις επιχειρήσεις του δίνει πλούσιος Ταϊλανδός σε όποιον παντρευτεί την παρθένα κόρη του (φώτο)

Μέχρι στιγμής είναι πολύ οι υποψήφιοι..... ο γαμπρός όμως θα υποστεί μια μικρή απώλεια στα χρήματα που θα πάρει

Ο Ταϊλανδός εκατομμυριούχος, Άαρον Ρόντθονγκ (Aaron Rodthong) είναι έτοιμος να δώσει σε όποιον παντρευτεί τη 26χρονη κόρη του, Carnitas, 315.000 δολάρια και να μεταβιβάσει την περιουσία της και το μερίδιό της στις οικογενειακές επιχειρήσεις στο όνομά του.

Ο εκατομμυριούχος πατέρας είπε ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην εθνικότητα του υποψήφιου γαμπρού και ότι αναζητά κάποιον που θα εργάζεται σκληρά, που θα βοηθήσει ώστε να γίνει ευτυχισμένη η κόρη του, έναν άνθρωπο που θα αναλάβει την επιχείρησή του, θα διαφυλάξει και θα διασφαλίσει να συνεχιστεί το έργο του.

Κανένα άτομο με πτυχίο ή μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δεν μπορεί να είναι υποψήφιο. Στην περίεργη «προσφορά» του, ο κ.Ρόντθονγκ  τονίζει ότι η κόρη του, που τον βοηθά να διευθύνει την οικογενειακή επιχείρηση, μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Κινέζικα και είναι παρθένα

.Σε ορισμένες περιοχές της Ταϊλάνδης, το έθιμο ότι ένας άνδρας πρέπει να δώσει προίκα  στη μελλοντική σύζυγό του, να πληρώσει δηλαδή για να την παντρευτεί  αλλά ο κ. Ρόντθονγκ  λέει ότι θα παραιτηθεί από αυτό το «φόρο». Αντ' αυτού θα δώσει ο ίδιος ένα μεγάλο ποσό στον γαμπρό καθώς και το τεράστιο αγρόκτημα του, αξίας πολλών εκατομμυρίων λιρών, αναφέρει η Daily Mail.

Ο 58χρονος εκατομμυριούχος έχει φρουτοπαραγωγικές εκτάσεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην επαρχία Chophon της νότιας Ταϊλάνδης.

 

Ο εκατομμυριούχος ανέλαβε να πάρει τη μοίρα της κόρης του στα χέρια του και ανέλαβε δράση για αυτό που πιστεύει ότι είναι προς το συμφέρον του μέλλοντός της. Από τότε που έκανε την αμφιλεγόμενη «προσφορά» του στα Social Media, ο κ. Ρόντθονγκ και η κόρη του είχαν πολλές απαντήσεις διαφόρων ειδών.

H δεσποινίς Ρόντθονγκ, δηλώνει συγκλονισμένη από την ανταπόκριση που είχε το ποστ του πατέρα της και ανακοινώνει ότι είναι ακόμα ελεύθερη. Αφήνει όμως να εννοηθεί ότι ο μέλλων σύζυγος της ίσως υποστεί κάποια "απώλεια" στα χρήματα που θα του δώσει ο πατέρας της καθώς εκείνη χρειάζεται ένα ποσό για πλαστικές επεμβάσεις που θέλει να κάνει στην Κορέα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ