Τα ζώδια σήμερα: Η Άντα Λεούση παρουσιάζει τις ευκαιρίες & τις δυσκολίες της ημέρας

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Οι ευκαιρίες για βελτίωση των συνθηκών εργασίας θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές. Ζητήστε από τους φίλους σας να σας στηρίξουν συναισθηματικά και θα το κάνουν ευχαρίστως.

ΤΑΥΡΟΣ: Ζήστε ότι σας δίνει τώρα η ζωή και μη γυρίζετε συνεχώς στο παρελθόν. Δώστε στους στενούς σας συνεργάτες αρμοδιότητες και μην τους πιέζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σπάστε τον τοίχο που σας κάνουν να φαίνεστε απρόσιτοι και δώστε περιθώρια στους γύρω σας να σας καταλάβουν. Βοηθήστε έναν αγαπημένο σας φίλο που στο παρελθόν σας έχει στηρίξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχει και η ρομαντική πλευρά της ζωής, γι’ αυτό μη τα βλέπετε όλα μόνο ρεαλιστικά. Χαλαρώστε μια που οι εκκρεμότητές σας έχουν αρχίσει μία-μία και τακτοποιούνται.

ΛΕΩΝ: Μη φτάσετε στα άκρα γιατί θα πληγώσετε άτομα που δεν αξίζουν τέτοια συμπεριφορά. Όταν δε γίνεται το δικό σας, δε χρειάζεται να τραβάτε τα πράγματα στα άκρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προετοιμαστείτε για αρκετή δουλειά, βασιζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις. Συγκρατήστε την ανυπομονησία σας, για να μην παραγκωνιστούν άθελά σας οι άλλοι.

ΖΥΓΟΣ: Οι δραστηριότητές σας θα έχουν καλή έκβαση και θα πάρετε την ηθική ικανοποίηση που ζητάτε. Ρυθμίστε τα προσωπικά και εργασιακά σας θέματα και μετά προχωρήστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μεγαλύτερο σας λάθος είναι ότι πάντα βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα. Επειδή έχετε μάθει να μη βγάζετε τα συναισθήματά σας προς τα έξω δε σημαίνει πως μπορείτε να βάλετε και όρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε παρέα με άτομα που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις από εσάς για να εμπλουτίσετε τις απόψεις σας. Μη βάζετε μονίμως τον εαυτό σας σε δοκιμασίες που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να αντέξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι άσκοπο να χάνετε την ψυχραιμία σας εξαιτίας της συμπεριφοράς των άλλων. Επιβάλλεται να τολμήσετε αλλαγές στο χώρο για να αναβαθμίσετε την ποιότητα της ζωής σας, αναφέρει η Άντα Λεούση στο oroskopos.gr

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα περιέχουν έντονο παρασκήνιο, γιατί θα σας βλάψουν. Αφήστε τους συνεργάτες σας να πάρουν πρωτοβουλίες αλλά στηρίξτε τους.

ΙΧΘΥΣ: Ότι μπορείτε να κάνετε σήμερα κάντε το και μην το αναβάλετε για αύριο. Αποδεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις για να προβληθείτε και να επεκτείνετε τις βλέψεις σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ