Ο Τζάστιν Μπίμπερ κατέρρευσε στα χέρια του Κάνιε Γουέστ: Έχει βαριά κατάθλιψη & παρακαλεί να τον στηρίξουμε (φώτο)

Κραυγή αγωνίας 

Οι εκατομμύρια θαυμαστές του Τζάστιν Μπίμπερ είχαν δίκιο να ανησυχούν. Οι φήμες που θέλουν την κατάσταση της ψυχικής του υγείας να χειροτερεύει και να παλεύει με τπολυ σοβαρή μορφή κατάθλιψης πια, φαίνεται πως δεν είναι αβάσιμες. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ούτε λίγο, ούτε πολύ τις επιβεβαίωσε στο Instagram με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Σε μια απρόμαυρη φωτογραφία, ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει καταρρεύσει στα χέρια του μάνατζέρ του, Σκούτερ Μπράουν, και του Κάνιε Γουέστ. Στη λεζάντα ο Μπίμπερ απευθύνει ουσιαστικά μια συγκλονιστική έκκληση βοήθειας στους θαυμαστές του

 

 

"Απλώς ήθελα να σας ενημερώσω λιγάκι, ελπίζοντας πως όσα περνάω θα έχουν απήχηση σε εσάς. Ζορίζομαι πάρα πολύ. Νιώθω φοβερά αποκομμένος και περίεργα . Πάντα συνέρχομαι οπότε δεν ανησυχώ, απλώς ήθελα να σας μιλήσω και να σας ζητήσω να προσευχηθείτε για εμένα. Ο Θεός είναι μεγάλος και οι προσευχές μας πραγματικά πιάνουν.... Η πιο δύσκολη περίοδος που έχω αντιμετωπίσει ποτέ συνεχίζεται", έγραψε ο 25χρονος καλλιτέχνης στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ