Story of the day: 17χρονος μάζεψε χαρτζηλίκι και αγόρασε νέο αναπηρικό αμαξίδιο στον φιλαράκο του - Μπράβοοο! (φώτο-βίντεο)

Για να τα καταφέρει μάζευε το χαρτζηλίκι του και έκανε part time δουλειές για δύο χρόνια

Η γενναιοδωρία και η καλοσύνη  που έδειξε ένας μαθητής γυμνασίου σε έναν συμμαθητή του κάνει το γύρο του κόσμου σαν είδηση και γεμίζει τις καρδιές μας ελπίδα. Ο Τάνερ Ουίλσον μαθητής στο γυμνάσιο του Caddo Hills στην αγροτική πόλη Norman, του Αρκάνσας, αποφάσισε να κάνει την ζωή του φίλου και συμμαθητή του Μπράντον Κουάλς πιο εύκολη και του  αγόρασε ηλεκτρικό αναπηρικό αμαξίδιο.


Για να καταφέρει ο Τάνερ να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειάζονταν για το αμαξίδιο για δύο χρόνια μάζευε το χαρτζηλίκι του και έκανε και διάφορες part - time δουλειές. "Είναι ο πιο καλός μου φίλος και ήθελα να κάνω κάτι γι' αυτόν", δήλωσε ο Τάνερ  σε συνέντευξή του στον  τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KTHV την περασμένη εβδομάδα. «Απλώς ένιωθα ότι έπρεπε να το κάνω και ήθελα να το κάνω», είπε.

Για χρόνια ο Μπράντον Κουάλς , χρησιμοποιούσε χειροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο για να πάει στο σχολείο. "Τα χέρια μου κουράστηκαν πάρα πολύ και έπρεπε  να γίνει κάτι για να σταματήσει αυτό", δήλωσε ο ίδιος στο KTHV.

Ο Τάνερ έκανε έκπληξη στον Μπράντον όταν του πήγε το ηλεκτρικό αμαξίδιο στο σχολείο, στις 26 Φεβρουαρίου.

Ένας δάσκαλος τον βοήθησε να διακοσμήσει την αναπηρική  καρέκλα με πορτοκαλί φλόγες στα πλάγια και να γράψει το επώνυμο "Κουάλς" με πορτοκαλί φλόγες στο πίσω μέρος του προσκέφαλου της πολυθρόνας. Το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο χρώμα  του Μπράντον Κουάλς.

"Ήρθαν και το πρόσωπο μου άστραψε από χαρά! Ακριβώς όπως όταν σκέφτεσαι: ," Ουάου, δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανε αυτό για μένα! ", δήλωσε ο Μπράντον στο KTHV.

Η συγκινητική πρωτοβουλία του έφηβου μαθητή  δέχθηκε εκατομμύρια θερμά σχόλια στα social media, ενώ για την αγορά του αμαξιδίου απαιτήθηκε κι η γενναιόδωρη συνεισφορά των γονιών του αλλά κι αρκετών ακόμα συμμαθητών του, οι οποίοι όταν έμαθαν τους σκοπούς του Ουίλσον έσπευσαν να συνεισφέρουν χρήματα για τον «ιερό» αυτό σκοπό, αναφέρει το ABC News.

 H διεύθυνση του σχολείου όπου φοιτούν οι δύο φίλοι, δημοσιοποίησε την τεράστια πρωτοβουλία του μαθητή, αναφέροντας πως αντίστοιχες κινήσεις αποτελούν τρανό παράδειγμα αλτρουισμού και κοινωνικής προσφοράς κι ευαισθησίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ