23χρονη Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας αυτοκτόνησε στο φοιτητικό της δωμάτιο- Τι λένε τα αδέρφια και ο πατέρας της - Φώτο & βίντεο

Σε ηλικία 23 ετών έφυγε από τη ζωή η τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια και ολυμπιονίκης, Κέλι Κάτλιν, όπως επιβεβαίωσε η Ομοσπονδία Ποδηλασίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Κάτλιν είχε κερδίσει τρεις παγκόσμιους τίτλους στην ποδηλασία από το 2016 έως το 2018 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο.

Παράλληλα με την αγωνιστική ποδηλασία η Αμερικανίδα αθλήτρια σπούδαζε στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, αναφέρει η Daily Mail.

«Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι από τον θάνατο της Κέλι», δήλωσε ο πρόεδρος της αμερικανικής ποδηλασίας, Ρομπ ΝτεΜαρτίνι. «Θα μας λείψει πολύ. Η Κέλι ήταν κάτι παραπάνω από μια αθλήτρια ήταν και θα μείνει για πάντα μέλος της αμερικανικής οικογένειας της ποδηλασίας», πρόσθεσε.

Την είδηση πως η Κέλι Κάτλιν αυτοκτόνησε, έκανε γνωστή ο πατέρας της. «Δεν υπάρχει λεπτό που να μην την έχουμε στο μυαλό μας και να μην σκεφτόμαστε την υπέροχη ζωή που θα μπορούσε να έχει. Θα δίναμε την ζωή μας για να την φέρουμε πίσω. Ο πόνος είναι αβάσταχτος», είπε στο Velo News. 

Πριν από ένα μήνα, η Κάτλιν είχε γράψει στο ίδιο σάιτ για την δυσκολία της να ισορροπήσει την αθλητική με την ακαδημαϊκή της καριέρα. «Ούσα φοιτήτρια και επαγγελματίας ποδηλάτισσα, μερικές φορές νιώθω πως χρειάζομαι χρονομηχανή για να προλάβω τα πάντα. Και πάλι κάτι μου ξεφεύγει.

 

 

Αυτό είναι ίσως το σημείο που θα περιμένατε να πω κάτι κλισέ όπως "τα πάντα είναι η καλή διαχείριση χρόνου". Ή ίσως κάτι όμορφο, ένα ενθαρρυντικό μότο, όπως "το να είμαι φοιτήτρια με κάνει καλύτερη αθλήτρια"! Εξάλλου, με κάποιον τρόπο τα προλαβαίνω όλα, σωστά; Σίγουρα, αυτό ισχύει αρκετά. Αλλά η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές, δεν προλαβαίνω τα πάντα.

Η  Κέλι Κάτλιν, είχε υποστεί πρόσφατα μια διάσειση. Η αδελφή της Christine είπε: "Η  Κάτλιν «δεν ήταν η ίδια διανοητικά από τότε και είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει τον Ιανουάριο". είπε: "η   Κάτλιν «δεν ήταν η ίδια διανοητικά από τότε και είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει τον Ιανουάριο".

Η αιτία του θανάτου της αθλήτριας παραμένει άγνωστη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ