Ο Έλληνας που γλύτωσε από θαύμα από την τραγωδία: "Έφτασα στην πόρτα 2 λεπτά αφού έκλεισε"...(βίντεο)

Άγιο είχε....

Η μικρή του ατυχία τελικά αποδείχθηκε μεγάλη τύχη. Ένας Έλληνας γλύτωσε από θαύμα. Θα ήταν στην μεγάλη λίστα των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας της Ethiopian Airlines. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ALPHA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο τυχερός Έλληνας έχασε την πρωινή πτήση, κάτι που έμελλε να του σώσει τη ζωή, καθώς το αεροπλάνο συνετρίβη με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι 157 επιβαίνοντες.

Ο Έλληνας πρέσβης στην Αιθιοπία μιλώντας στον ALPHA επιβεβαίωσε ότι: «υπήρξε ένας Έλληνας ο οποίος έχασε την πρωινή πτήση. Μάλλον ήταν υπάλληλος του ΟΗΕ, ο οποίος πήγε να επιβιβαστεί, δεν πρόλαβε απ' ότι φαίνεται και τον έβαλαν στην επόμενη πτήση».

Ο τυχερός παρολίγο επιιβάτης της μοιραίας πτήσης δήλωσε στον Alpha

"Όταν έφτασα στο αεροδρόμιο, ο υπεύθυνος που θα με παραλάμβανε για να με πάει στην πτήση που θα έφευγε, άργησε να εμφανιστεί πέντε λεπτά με αποτέλεσμα εγώ να φύγω και να μην με βρει.

Αν είχα δώσει τη βαλίτσα μου ή αν με έβρισκε ο υπεύθυνος, εγώ θα έμπαινα στην πτήση. Έφτασα στην πόρτα δύο λεπτά αφότου είχε κλείσει. Τους έβλεπα να μπαίνουν μέσα κι εμένα με κράτησαν".

Μάλιστα, για λίγη ώρα ο Έλληνας κρίθηκε και ύποπτος από τις αρχές. "Οι άνθρωποι μου έβγαλαν ένα εισιτήριο για να φύγω 3 ώρες αργότερα και μου είπαν στην επιβίβαση ότι δεν μπορείτε να επιβιβαστείτε γιατί ήσασταν ο μόνος άνθρωπος που δεν επιβιβάστηκε στην προηγούμενη πτήση που αγνοείται!

Και με κρατήσανε ως πιθανό ύποπτο! Αλλά επειδή είχα τη βαλίτσα μου μαζί δεν υπήρχε κάποια λογική σύνδεση και μετά από μια ψευτο-ανάκριση με άφησαν", προσθέτει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ