Μοναδική στιγμή: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγουδάει μόνο για την ποιήτρια Κική Δημουλά η οποία συγκινείται... (βίντεο)

Τι ωραία μαγική στιγμή

Η βελούδινη και τόσο συγκλονιστική φωνή της μας έκανε πολλές φορές να συγκινηθούμε. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη έντυσε με την φωνή της τους στίχους των πιο υπέροχων τραγουδιών και συνόδευσε τις πιο δυνατές στιγμές μας.

Η Κική Δημουλά πάλι, είναι μια μεγάλη κυρία της ποίησης. Με τους στίχους της έχει αγγίξει την καρδιά μας και μας έχει κάνει να ανοίξουμε με τον εαυτό μας έναν ουσιαστικό διάλογο.

Οι δύο μεγάλες κυρίες της τέχνης βρέθηκαν μαζί και το αποτέλεσμα ήταν μία τρυφερή- μαγική στιγμή. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγουδά μόνο για την Κική Δημουλά το υπέροχο τραγούδι "Η άνοιξη" από το δίσκο της "Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ". Η τόσο όμορφη αφιέρωση , συγκίνησε την Κική Δημουλά η οποία ψυθίριζε "Τι ωραίο"

"Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ποιήτρια Κική Δημουλά σε «ενός λεπτού μαζί» ...τρυφερά και αποκλειστικά για εκείνη ,ένα τραγούδι που αγαπά πολύ ... Κική ήρθες σαν την Άνοιξη ... και σε ευχαριστώ για όλα όσα μας έχεις προσφέρει ", έγραψε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη λεζάντα του συγκλονιστικού βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ