Η Γκουίνεθ Πάλτροου & η Βικτώρια Μπέκαμ γιορτάζουν με τις πεθερές και τις μαμάδες τους τη μέρα της γυναίκας (φώτο)

Οικογενειακή υπόθεση

"Άκρως οικογενειακόν" ζήτημα ήταν η Παγκόσμια μέρα της γυναίκας για τις Βικτώρια Μπέκαμ και Γκουίνεθ Πάλτροου. Η μεγάλη κυρία της μόδας και η βραβευμένη ηθοποιός γιόρτασαν τη μέρα παρέα με τις πεθερές και τη μαμά τους.

Δεν είναι μιά είναι... δύο οι πεθερές της Γκουίνεθ Πάλτροου και από ότι φαίνεται τις αγαπά και τις δύο το ίδιο

όμορφη στα αριστερά μου είναι η πεθερά μου, #falfalchuk. Η όμορφη στα δεξιά μου είναι η πρώτη μου πεθερά #alisonmartin. Την παγκόσμια μέρα της γυναίκας  θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλες τις γυναίκες της ζωής μου. Λατρεύω τις γυναίκες της ζωής μου! Είστε γεμάτες φροντίδα,  στηρίγματα του σπιτιού, αδελφές, κωμικοί, όλα σε ένα . Όταν είμαστε αδεφικά ενωμένες, συμβαίνουν θαύματα", έγραψε η διάσημη ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

Η Βικτώρια Μπέκαμ πόζαρε πανευτυχής ανάμεσα στην πεθερά και τη μαμά της και τις χαρακτήρισε δύο από τις πιο μεγάλες πηγές έμπνευσης που γνωρίζει

"Τόσο ευχαριστημένη ανάμεσα στην Σάντρα και τη μαμά μου που ήταν μαζί μου την Παγκόσμια μέρα της γυναίκας. Δύο από τις πιο μεγάλες πηγές έμπνευσης που ξέρω", έγραψε η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην ανάρτηση της στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So pleased my mum and Sandra could be with me on #IWD, two of the most inspiring women I know x Kisses

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ