Ζώδια: Εξάγωνο Ήλιου με Κρόνο 9/3: Ουσιαστικές ευκαιρίες για όλους

Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες για σωστές αποφάσεις, που ευεργετούν τα Ζώδια, με το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 9/3! Δες την πρόβλεψη σου…

Ο Ήλιος από το Ζώδιο των Ιχθύων και ο Κρόνος στο ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζουν ένα ευεργετικό Εξάγωνο, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019. 

Η όψη αυτή ευνοεί σοβαρές προσγειωμένες αποφάσεις και ώριμες συμπεριφορές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, με σίγουρα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. 

Θα καταφέρουμε τώρα, την εκπλήρωση ουσιαστικών στόχων και σχεδίων, αρκεί να προχωρήσουμε με βάση τη λογική και τη σοβαρότητα!

Χαρακτηριστικά, όπως η υπομονή, η προσπάθεια και η οργάνωση, ανταμείβονται και οδηγούν σε σίγουρη και μόνιμη επιτυχία, που υπόσχεται σταθερότητα για το μέλλον.

Τα Ζώδια που ευνοούνται κυρίως, είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού, του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Η εσωτερική σου δύναμη αυξάνεται, όπως και διαίσθηση σου! Κινήσου παρασκηνιακά και με ωριμότητα, ώστε να αναδιοργανώσεις σκέψεις και συναισθήματα ή ακόμα και κάποια υπόθεση παρελθοντική που σε απασχολεί ακόμα! Κρυφές επαφές και διαπροσωπικές σχέσεις, ευνοούνται!
 

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείς τώρα, μέσα από τον φιλικό σου, να δραστηριοποιηθείς με ωριμότητα και σύνεση, ώστε να πετύχεις σημαντικούς για σένα στόχους. Θέματα φιλικά που σε απασχολούσαν μέχρι τώρα, λύνονται!  Νέες φιλίες και γνωριμίες είναι πολλά υποσχόμενες!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάθε δράση και πρωτοβουλία στο τομέα της καριέρας έχει θετικό αποτέλεσμα, μόνιμο και μακροπρόθεσμο. Κάθε σου προσπάθεια και αγώνας επιβραβεύεται και βελτιώνεις στο έπακρο, την κοινωνική σου εικόνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ωριμότητα που τώρα σε διακρίνει, σε συνδυασμό με την αυξημένη σου αισιοδοξία, μπορεί να φέρει εκπληρώσεις και επιτυχία, για όλους σου τους σημαντικούς στόχους. Αν θες να οργανώσεις ή να ξεκινήσεις κάποια εκδρομή ή ταξίδι, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος.

ΛΕΩΝ

Καταφέρνεις και ωριμάζεις συναισθηματικά και ξέρεις ακριβώς τι θες και το διεκδικείς δυναμικά!  Η εκπλήρωση επιθυμιών σε έρωτα και χρήμα πραγματοποιείται, ακόμα και σε βάθος χρόνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετοιμάσου για επισημοποίηση μίας ερωτικής σχέσης ή για βελτίωση του δεσμού σου! Αν είσαι ελεύθερος, η έναρξη μίας νέας σταθερής σχέσης, είναι πιθανή τώρα! Δώσε τέλος σε παλαιότερα προβλήματα στην συντροφική ζωή!  

ΖΥΓΟΣ

Είσαι σίγουρα πιο υπεύθυνος και εργατικός στη δουλειά σου, έχεις θέληση και άψογη απόδοση και θα δεις ότι θα επωφεληθείς μακροπρόθεσμα. Ιδανική περίοδος για να αρχίσεις διατροφή ή άσκηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετοιμάσου για πολλές ευκαιρίες, ώστε να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή! Είσαι πλέον ώριμος στα συναισθηματικά σου θέματα και μπορείς να πετύχεις όλους τους σημαντικούς και ουσιαστικούς σκοπούς στον έρωτα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείς τώρα, να πετύχεις ακόμα και τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδια που έχεις, όσον αφορά το σπίτι, την οικογένεια ή παρελθοντικά ζητήματα που ακόμα σε απασχολούν, αρκεί να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και σοβαρότητα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σκέψη σου είναι πλέον ωριμότερη, η έκφραση σου εύστοχη και η κοινωνική σου ζωή πιο ουσιαστική! Ευκαιρίες για μετακινήσεις, μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες, όπως και για βελτίωση σχέσης με αδέρφια και γείτονες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιστεύεις πολύ στον εαυτό σου, ανακτάς αυτοεκτίμηση και ευνοείται η σταθεροποίηση συναισθηματικών σου σχέσεων και οικονομικών σου θεμάτων.

ΙΧΘΥΣ

Ήρθε η ώρα οι προσπάθειες σου να αποδώσουν καρπούς σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ευνοούνται νέα ουσιαστικά ξεκινήματα και σημαντικές αποφάσεις κάθε είδους!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ