Σοκαριστικό: Επισκέπτες ζωολογικού κήπου έδωσαν νερό με ναρκωτικές ουσίες σε χιμπατζή

Ο 39χρονος χιμπατζής είχε περίεργη συμπεριφορά. 

Tραγική κατάληξη παραλίγο να έχει η ακατανόητη απόφαση μερικών νεαρών επισκεπτών σε ζωολογικό κήπο της Νορβηγίας, οι οποίοι πέταξαν μέσα στο κλουβί του μοναδικού χιμπατζή του πάρκου ένα μπουκάλι νερού με ναρκωτικές ουσίες.

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Κρίστιανσουντ, με θύμα τον 39χρονο χιμπατζή με το όνομα Τζούλιους, ο οποίος σχεδόν αμέσως μετά την κατάποση του νερού άρχισε να παρουσιάζει τις παρενέργειες από τις ναρκωτικές ουσίες.

Ο Τζούλιους παρουσίασε τάσεις αυτοκαταστροφής, αρχίζοντας να δαγκώνει και να τρώει τις σάρκες του, προκαλώντας στον εαυτό του ένα μεγάλο τραύμα στο χέρι του.

Ευτυχώς, η παρατηρητικότητα των υπαλλήλων του πάρκου τον γλίτωσε από τα χειρότερα, καθώς το προσωπικό δεν άργησε να καταλάβει ότι κάτι πήγαινε λάθος με τον συνήθως κοινωνικό και ορεξάτο χιμπατζή, ο οποίος αφού κατάφερε να ανοίξει το μπουκάλι, ήπιε όλο το περιεχόμενο, που πιθανολογείται ότι είχε αναμιχθεί με παραισθησιογόνες ουσίες.

Το μπουκάλι που άνοιξε και ήπιε όλο το περιεχόμενο, πιθανολογείται ότι είχε αναμιχθεί με παραισθησιογόνες ουσίες σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Τζούλιους αμέσως υπεβλήθη σε αναισθησία ώστε να εξεταστεί το χέρι του, ενώ μετά από αιματολογικές εξετάσεις και δείγματα ούρων διαπιστώθηκε η ύπαρξη ναρκωτικών στον οργανισμό του. Μετά την εξέταση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου, διαπιστώθηκε ότι μία παρέα νεαρών ατόμων είχαν πετάξει το μπουκάλι στο κλουβί του χιμπατζή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ