Μιμή Ντενίση: Συγκίνησε με την εξομολόγηση για την απώλεια του Αντώνη Τρίτση! ‘’Ήταν σοκαριστική εμπειρία’’

«Το να γίνεται κάτι τόσο ξαφνικό, είναι αδύνατο να μη σημαδέψει τη ζωή σου».

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τετάρτης, η Μιμή Ντενίση.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την ξαφνική απώλεια του Αντώνη Τρίτση, λίγες ημέρες πριν το γάμο τους και παραδέχθηκε πόσο τη σημάδεψε ο χαμός του.

«Δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει ούτε το κοινό σε σχέση με μένα γιατί πάντα είμαι χαμογελαστή και δραστήρια, γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Δεν νομίζω να μπορεί κανείς, αν δεν έχει περάσει κάτι αντίστοιχο, να συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλο τραύμα είναι αυτό για μια γυναίκα.

Το να υπάρχει μια ασθένεια ή να υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα, σε προετοιμάζει. Το να γίνεται κάτι τόσο ξαφνικό, που έγινε τότε, είναι αδύνατο να μην σημαδέψει τη ζωή σου. Είναι κάτι που μένει για πάντα. Εμένα τότε με αποσυντόνισε, με διέλυσε. Ο Αντώνης ήταν ο πιο… συμβατός με μένα.

Δεν είναι ότι δεν αγάπησα τον Γιάννη Φέρτη ή μετά τον Σωτήρη Πολύζο, ήταν ένας αντίστοιχος σε άντρα, που έκανε πάρα πολλά πράγματα όπως κι εγώ, που με ωθούσε σε μεγάλα πράγματα, όπως τον ωθούσα κι εγώ.

Ήταν η περίπτωση που λες ότι έχω βρει το άλλο μου μισό. Και όταν χάνεται αυτό, χάνεται το άλλο σου μισό, μένεις μισός. Και για ένα διάστημα, αυτό ήταν πάρα πολύ τρομακτικό για μένα. Μετά έγινε ένα βίωμα που πολλές φορές βγαίνει μέσα από πράγματα που γράφω ή που παίζω. Γιατί είναι μια μόνιμη συγκίνηση που την έχω θάψει βαθιά, αλλά υπάρχει.

Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου, πολύ δυνατή, αλλά πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι που έχουμε αγαπήσει, είτε είναι ο πατέρας μας, είτε είναι ο αγαπημένος μας, είναι κάπου σε ότι και να πιστεύεις και βλέπουν αυτό που κάνουμε και μας προστατεύουν», είπε μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ