Vintage story: Όταν η Μαντόνα έδινε καυτό φιλί στον Λουκ Πέρι & ο κόσμος παραληρούσε - προ viral (φώτο)

Προκλήθηκε παγκόσμιος σάλος - Οι φήμες για ειδύλλιο δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη διεθνή showbiz, η είδηση του θανάτου , του δημοφιλούς ηθοποιού Λουκ Πέρι. Ο διάσημος σταρ είχε κάψει καρδιές τη δεκαετία του 90 ως "Ντίλαν" στην τηλεοπτική σειρά "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς"

Δύσκολα μπορούν να καταλάβουν όσοι είναι κάτω από τριάντα ετών πόσο δημοφιλής ήταν ο Λουκ Πέρι, καθώς δεν έζησαν την "μαζική υστερία" που είχε προκαλέσει τότε η σειρά.

Ο "Ντίλαν" από τα "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, ήταν το "όνειρο" των κοριτσιών παγκοσμίως και το πρόσωπο του σε αφίσες κοσμούσε εκατομμύρια κοριτσίστικα δωμάτια.

Η Μαντόνα - γνωστή για το σάλο που προκαλεί κατά καιρούς με τα "καυτά φιλιά" που ανταλλάσει με διάφορους σταρ κάθε φύλου-, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην γοητεία του "Ντίλαν".

Πολύ πριν την εποχή του "Facebook", του "Instagram" και των "viral", το 1991 όταν ο Λουκ Πέρι ήταν ο πρωταγωνιστής σε πολλά κοριτσίστικα όνειρα, και η Μαντόνα η απόλυτη κυρίαρχος της μουσικής ποπ σκηνής, οι δύο μεγάλοι σταρ συναντήθηκαν σε μία εκδήλωση βραβείων του αμερικανικού ιδρύματος έρευνας κατά του AIDS, στην εποχή που το στίγμα του AIDS είναι ακόμη τεράστιο, καθώς θεωρούταν η «μάστιγα του αιώνα» .

Εκεί αντάλλαξαν ένα  καυτό φιλί επί σκηνής που προκάλεσε τεράστιο σάλο στα Media της εποχής.  Τόσο η Μαντόνα όσο και ο Λουν Πέρι, ήταν από τότε ένθερμοι υποστηρικτές της LGBTQ κοινότητας που είχε στιγματιστεί ανεπανόρθωτα από τον φονικό ιό του AIDS.

Και όταν ο Perry κλήθηκε να της δώσει το "βραβείο θάρρους" για τη συνεισφορά της στην καταπολέμηση του AIDS, η Μαντόνα δεν δίστασε στιγμή, τον άρπαξε και τον φίλησε με πάθος στο στόμα.

Το φιλί έκανε πάταγο στα μέσα ενημέρωσης και έγινε viral σε μία εποχή που δεν υπήρχαν ακόμη social media, δίνοντας τροφή σε φήμες για ειδύλλιο, που όμως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ