Αρχίζει αύριο η δίκη του μοντέλου από τη Μυτιλήνη - Είχε αγγίξει ποτέ το δέμα με την κοκαΐνη;

Αισιόδοξη η Ειρήνη, αβέβαιο θεωρεί το αποτέλεσμα ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου

Αρχίζει αύριο Πέμπτη στην Κίνα η δίκη του μοντέλου που κρατείται στο Χονγκ Κονγκ για την υπόθεση κοκαΐνης. Σύμφωνα με όσα δηλώνει ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου, η δίκη θα διαρκέσει περίπου οκτώ μέρες.

«Είδαμε την Ειρήνη την Κυριακή που μας πέρασε, είναι αισιόδοξη, πιστεύει ότι θα αθωωθεί. η δικαίωσή της για εμένα θα αποτελέσει έκπληξη», είπε στον Ant1, ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Η δίκη ξεκινά στις 7 Μαρτίου. Η πρόβλεψη είναι έως και 15 Μαρτίου. Η δίκη μπορεί να διαρκέσει λιγότερο γιατί μετά τους μάρτυρες του κατηγορητηρίου θα έρθει η ώρα της απολογίας της Ειρήνης και της εξέτασής της από τον εισαγγελέα αλλά και από την υπεράσπισή της.

Θεωρώ ιδιαίτερα αβέβαιο το αποτέλεσμα... Στη συγκεκριμένη περίπτωση με βάση την αυστηρότητα των νόμων για τα ναρκωτικά και ενδεχομένως να θέλουν να δώσουν μήνυμα παραδειγματισμού σε παρόμοιες περιπτώσεις, το επίδικο αντικείμενο είναι αν θα πιστέψει το 7μελές σώμα των ενόρκων την εκδοχή της Ειρήνης ότι είναι αθώα ή θα θεωρήσουν ότι ήξερε τι μετέφερε.

Τα στοιχεία της δικογραφίας μένει να ειπωθούν στο ακροατήριο», πρόσθεσε ο γνωστός δικηγόρος

«Αυτό που μπορώ να πω χωρίς να πω περισσότερα είναι ότι έγινε η εξέταση στο Χονγκ Κονγκ των δακτυλικών αποτυπωμάτων στο δέμα της ναρκωτικής ουσίας και δεν ανιχνεύθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα της Ειρήνης, αυτό σημαίνει ότι δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με τη ναρκωτική ουσία», τόνισε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ