Σωστή πλούσια σταρ: Η Μαργκότ Ρόμπι αγόρασε στην μαμά και την αδερφή της δύο σπίτια 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων (φώτο)

Στη Χρυσή Ακτή

Η   Μαργκότ Ρόμπι απέδειξε ότι δεν είναι μόνο πολύ ταλαντούχα ηθοποιός αλλά και εξαιρετικά γενναιόδωρη με τα μέλη της οικογένειας της.

Η 28χρονη ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε φέτος  στην  υποψήφια για όσκαρ ταινία  «Mary Queen of Scots», ξόδεψε 2,5 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει δύο υπερσύγχρονες και πολυτελείς κατοικίες  , οι οποίες βρίσκονται  δίπλα  η μία στην άλλη  στην Χρυσή Ακτή , για την μητέρα της και την αδερφή της.

 Η μητέρα της Μαρκγότ, Sarie Kessler που είναι φυσικοθεραπεύτρια και η αδερφή της Anya, που εργάζεται για λογιστική εταιρεία, εθέαθησαν να φεύγουν από  τα υπέροχα σπίτια , λίγες μέρες μετά από τη στιγμή που η Μαργκότ επισκέφτηκε την περιοχή για το πάρτι μιας στενής της φίλης.

Η Sarie μπήκε στο γκαράζ του ενός από τα σπίτια κουβαλώντας έναν κάδο απορριμάτων, ενώ η αδερφή της Μαργκότ , Anya, αφού πήγε για δουλειά στο γραφείο της που βρίσκεται κοντά, πέρασε καλά με συναδέλφους της σε γεύμα που έδωσε στο σπίτι.

Ένας γείτονας δήλωσε: "Έχουμε δει εδώ την Μαργκότ αρκετές φορές, Φυσικά δεν είναι κάτι περίεργο η άφιξη της αφού μεγάλωσε εδώ γύρω. Είναι δύο πολύ ωραία σπίτια και  είναι  όμορφο που η Μαρκγότ μοιράζεται την επιτυχία της με την οικογένεια της.

Κάθε ένα από τα πολυτελή σπίτια έχει τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και ένα γκαράζ. Η Μαρκγότ  ήταν γενναιόδωρη με την οικογένειά της από τότε που απόκτησε παγκόσμια φήμη μετά την εμφάνισή της στην ταινία  "Ο λύκος της Wall Street'.

Το 2014, όταν η μητέρα της ήταν 60 χρονών, η Μαργκότ   πλήρωσε την υποθήκη της μητέρας της για το προηγούμενο σπίτι της, αναφέρει η Daily Mail στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της.

Η Μαργκότ Ρόμπι, ζει με τον σκηνοθέτη Τομ Άκερλεϊ, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2006.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ