Βίντεο: Νίκος Παπανδρέου: "Η επίθεση φιλίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι τεχνητή για προεκλογικούς λόγους και μόνο"

"Ξαφνικά εκείνοι που έλεγαν Πινοσέτ και όλα αυτά που έλεγαν στο Σύνταγμα, σήμερα κάνουν επίθεση φιλίας, γιατί το κάνουν; Άλλαξε η ιδεολογία τους;"

Για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με το ΚΙΝΑΛ  μίλησε  ο οικονομολόγος Νίκος Παπανδρέου στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7:00».

"Μετά από πολλά χρόνια που είμαι κοντά στην πολιτική, αισθάνθηκα ότι ωρίμασε η στιγμή να μπω και εγώ σε αυτό το "παιχνίδι". Αισθάνομαι ότι θα είμαι πιο παραγωγικός στην Ευρωβουλή" δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, Νίκος Παπανδρέου.

Ερωτηθείς για το ΣΥΡΙΖΑ είπε "μιλάω με τον κόσμο, με πολλούς παπανδρεϊκούς, δεν θέλουν αυτή τη συνεργασία γιατί δεν θεωρούν πρώτα από όλα ότι όσοι πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ τήρησαν τις υποσχέσεις τους και δεύτερον ότι είναι τόσο προοδευτικό αυτό το κόμμα που συνεργάζεται με την ακροδεξιά.

Για μένα όλη αυτή η επίθεση φιλίας, είναι τεχνητή για προεκλογικούς λόγους και μόνο. Τόσο καιρό δεν το έκαναν, τόσο καιρό ήταν μνημόνιο - αντιμνημόνιο. Ξαφνικά εκείνοι που έλεγαν Πινοσέτ και όλα αυτά που έλεγαν στο Σύνταγμα, σήμερα κάνουν επίθεση φιλίας, γιατί το κάνουν; Άλλαξε η ιδεολογία τους; Ή βλέπουν ότι δεν πάνε καλά στις εκλογές και λένε ας δούμε αν μπορούμε να τσιμπήσουμε από εκεί".

"Θα ήταν ωραίο αν είχαν πάει χωρίς να πάρουν υπουργεία. Δεν φαίνεται καλό αυτό. Αν συμφωνούσαν ιδεολογικά, να ταχθούν ως ένα απλό μέλος. Το να δώσεις την ταυτότητα για να πάρεις υπουργείο φαίνεται ότι δεν ήταν καθαρή αυτή η πρόταση προς τα εκεί.

Χωρίς να θέλω να κάνω κριτική στον καθένα. Άρα, μοιράζουμε υπουργεία για να πάρουμε στελέχη, δείχνει έναν κυνισμό της διαχείρισης της εξουσίας και εκεί είναι που διαφωνώ" τόνισε για τα στελέχη που υπουργοποιήθηκαν.

"Ας πάνε καθαρά χωρίς θέσεις. Πες το καθαρά είμαι ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να έχεις και υπουργείο για να το πεις;" πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ