Όταν η μόδα παίζει με τα νεύρα μας! Η τσάντα - άφαντη του Jacquemus χωράει μόλις μια τρίχα του Τζουντ Λο! (φωτό)

Το μικρό αξεσουάρ προκάλεσε διχασμό. 

Ποτέ ένα αξεσουάρ τόσο μικρό δεν προκάλεσε τόσο θόρυβο στους κύκλους της μόδας: η μικροσκοπική τσάντα της γαλλικής εταιρείας Jacquemus έχει πυροδοτήσει μια παθιασμένη διαμάχη μεταξύ των fashionistas.

Το αξεσουάρ, που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, είναι η ακόμη μικρότερη εκδοχή της τσάντας "Chiquito", που πωλείται στα 535 δολάρια (470 ευρώ) και που έχουν επιλέξει για τις εμφανίσεις τους influencers όπως η Ριάνα, η Κιμ Καρντάσιαν και η Κένταλ Τζένερ.

Όμως αν το "Chiquito" θεωρείται μικρό σε μέγεθος, η νέα του εκδοχή, την ιδέα της οποίας συνέλαβε ο νεαρός στιλίστας από τη Γαλλία Σιμόν Πορτ Ζακμούς είναι τόσο μικροσκοπική, που δεν υπάρχει χώρος καν για το λογότυπο.

Με πλάτος 5,2 εκατοστά και ύψος 8,7 εκατοστά, το μόνο που μπορεί να φέρει είναι το γράμμα J του logo Jacquemus. Το μίνι τσαντάκι μπορεί να κρεμαστεί από ένα δάκτυλο.

Τι μπορεί άραγε να βάλει κανείς μέσα; Χρήστες του Διαδικτύου προτείνουν μεταξύ άλλων μια τρίχα από τα μαλλιά του Τζουντ Λο ή ακόμα και κάτι τελείως αφηρημένο όπως την «υπομονή» τους.

Η τιμή της μικροσκοπικής τσάντας δεν έχει προς το παρόν ανακοινωθεί σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Στο Διαδίκτυο, πάντως, έχει ξεσπάσει διαμάχη. Ορισμένοι χαιρετούν την αδιαμφισβήτητη πρωτοτυπία αυτής της τσάντας, ενώ άλλοι αποδοκιμάζουν την ιδέα να ξοδέψει κανείς εκατοντάδες ευρώ για ένα τόσο άχρηστο αντικείμενο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ