Happy Birthday Μπρούκλιν ! - 20 χρονών ο διάδοχος της δυναστείας των Μπέκαμ - Οι καλύτερες εμφανίσεις του

Οι ευχές του Ντέιβιντ και της Βικτώρια στο γιο τους, η λαμπερή ζωή του μικρού Μπέκαμ

Ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτώρια Μπέκαμ ο Μπρούκλιν σήμερα κλείνει τα είκοσι. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, καταφέρνει να τραβά επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Ο νεαρός διάδοχος της δυναστείας των Μπέκαμ που ακολουθεί καριέρα στο χώρο της φωτογραφίας , μπορεί να μη βαδίζει στα χνάρια του διάσημου πατέρα του, αλλά σίγουρα εμπνέεται από αυτόν.

Ο όμορφος γιος των Μπέκαμ, τραβάει την προσοχή είτε είναι ντυμένος μοντέρνα όπως όλα τα αγόρια της ηλικίας του, είτε φοράει κουστούμια για τις επίσημες εμφανίσεις της οικογένειας. Συνοδεύεται πάντα από όμορφα κορίτσια καθώς όπως φαίνεται ασκεί μεγάλη γοητεία στις γυναίκες.

Ο Μπρούκλιν αυτή την εποχή απασχολεί τα πρωτοσέλιδα λόγω του μεγάλου έρωτα που ζει με την καλλονή Χάνα Κρος. Μάλιστα η μαμά του Βικτόρια χρησιμοποίησε το μοντέλο για να διαφημίσει το brand της.

"Είκοσι χρόνια πριν σαν σήμερα, αυτός ο μικρός άντρας ήρθε στη ζωή μας, Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι που αυτός ο μικρός άντρας μεγάλωσε και βάζει τόσο πάθος σε ότι κάνει στη ζωή του, σε αγαπάμε Bust"., ;έγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Instagram για τα γενέθλια του γιου του.

"Είκοσι χρόνια πριν μόλις είχαμε νικήσει τη Μίλαν στο Champions League και εγώ οδηγούσα στο Λονδίνο για να πάω τη γυναίκα μου στο νοσοκομείο για να δώσει ζωή σε αυτόν τον μικρό άντρα. Σε αγαπάμε Bust", έγραψε ο ευτυχής μπαμπάς στο Instagram stories.

Η μαμά Βικτώρια Μπέκαμ έγραψε: "Eυτυχισμένα γενέθλια Μπρούκλιν Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγινες 20, Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη που έγινες αυτός ο άντρας. Είσαι τα πάντα για εμάς Σε αγαπάμε πιο πολύ από όσο μπορείς να φανταστείς"

O Μπρούκλιν γεννήθηκε το 1999 και το όνομα του έγινε γρήγορα πολύ δημοφιλές . Ο μπαμπάς Ντέιβιντ είπε ότι επέλεξε αυτό το όνομα γιατί αν ο γιος του ακολουθούσε την καριέρα του ποδοσφαιριστή με αυτό το όνομα θα είχε τεράστια επιτυχία και καλοπληρωμένα συμβόλαια, αναφέρει η Standard Co

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ