Εκείνη 45 - εκείνος 25! Η καλλονή ηθοποιός σφράγισε με ένα δημόσιο φιλί τον έρωτα της για τον πρώην της Αριάνα Γκράντε (φώτο)

Από τη στιγμή που η Κέιτ Μπεκινσέιλ και ο Πιτ Ντάβιντσον, εμφανίστηκαν μαζί στις Χρυσές σφαίρες στις αρχές του έτους , και μάλιστα δεν δίστασαν να φλερτάρουν ανοιχτά το internet πήρε φωτιά.

Οι φήμες για την σχέση της 45χρονης Οσκαρικής ηθοποιού με τον 25χρονο κωμικό άρχισαν να κάνουν το γύρο του κόσμου και να γίνονται πρωτοσέλιδο στα περιοδικά Lifestyle.

H Κέιτ παρόλο που μέχρι τώρα απέφυγε επιμελώς τις κοινές φωτογραφίες και στο Instagram πόζαρε "σόλο" δέχθηκε επικρίσεις για την μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με το νέο της αμόρε από αρκετούς followers, αλλά αποφασισμένη να υπερασπίσει τη σχέση της απαντά "τσεκουράτα", με σαφή υπονοούμενα.

 

Μέχρι εχθές δεν υπήρξε καμία επίσημη δήλωση για το αν η Μπεκινσέιλ και ο Ντάβιντσον απολαμβάνουν απλώς ένα περιστασιακό φλερτ ή έχουν σοβαρή σχέση, αλλά πηγές κοντά στο ζευγάρι δήλωναν  ότι οι δυό τους είναι πολύ δεμένοι και σχεδιάζουν μάλιστα ταξιδάκι στο εξωτερικό.

Εχθές το ζευγάρι επιβεβαίωσε δημόσια τον έρωτα του. Η Κέιτ και ο Πιτ εμφανίστηκαν μαζί σε έναν αγώνα χόκεϋ στην Νέα Υόρκη και αντάλαξαν ένα καυτό φιλί στις κερκίδες, όπως αναφέρει η standard.co.uk Το ζευγάρι έφυγε από τον αγώνα πιασμένο χέρι-χέρι.


 

Πάντως η Αριάνα Γκράντε δεν έχει πρόβλημα με το ειδύλιο. Η πρώην του Ντάβιντσον , δήλωσε στους παπαράτσι ότι εγκρίνει το ζευγάρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ