«Ο πιο σέξι κατάδικος στον κόσμο» εξομολογείται τον ερωτά του στη πολυεκατομμυριούχο αγαπημένη του!

Δείτε την ανάρτησή του

Ο «πιο σέξι κατάδικος των ΗΠΑ» όπως έχει χαρακτηριστεί ο Τζέρεμι Μικς μετά την αποφυλάκισή του το 2013, καθώς είχε καταδικαστεί για συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία, αποφάσισε να γίνει μοντέλο.

Η εξωτική του ομορφιά τον βοήθησε να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στις πασαρέλες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you Madi.... and congratulations, the show was beyond a success. Looking forward to the future ?? @extremedy1980

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Denim on Denim. @fashionnovamen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) στις

Όλα ξεκίνησαν όταν η φωτογραφία του στις φυλακές είχε δημοσιευθεί στον Τύπο και, από εκεί, μέσα των social media, «ταξίδεψε» σε όλο τον κόσμο, με τις γυναίκες -και όχι μόνο- να αποφαίνονται ότι πρόκειται για τον πιο σέξι άντρα κατάδικο όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και σε ολόκληρη την υφήλιο.

Από τότε έγινε ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα, ενώ ερωτεύτηκε και μια πολυεκατομμυριούχο με την οποία μάλιστα απέκτησε και έναν γιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always nice to be there supporting an amazing cause with @chloegreen5 @fondationprincealbert2 #savetheocean #monaco #oceangala

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Courchevel France is the best place to spend your birthday. And I have the most amazing group of friends and family to spend it with.... @chloegreen5

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) στις

Ο ίδιος είναι ερωτευμένος και μάλιστα εξομολογήθηκε δημόσια τον έρωτά του για την Κλόε Γκριν – μητέρα του παιδιού του αλλά και κόρη του δισεκατομμυριούχου σερ Φίλιπ Γκριν, επιχειρηματία και ιδιοκτήτη, μεταξύ άλλων, του διάσημου «Top Shop».

Η Κλόε πριν λίγες ημέρες είχε γενέθλια και ο αγαπημένος της, της έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση. «Xρόνια πολλά στην αγάπη της ζωής μου. Είσαι το πιο εκπληκτικό άτομο που γνώρισα ποτέ και είμαι ευλογημένος που σε έχω στη ζωή μου. Είσαι το μοναδικό πρόσωπο στη γη που θα ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου. Είσαι μια υπέροχη μαμά και θα σε αγαπάω για πάντα» έγραψε για την αγαπημένη του στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ