O έρως χρόνια δεν κοιτά: Αποφασισμένη η Κέιτ Μπεκινσέιλ να προστατέψει τη σχέση της με τον 20 χρόνια νεώτερο φίλο της (φώτο)

Οι "κακές γλώσσες" της λένε ότι μοιάζει να είναι γιος της αλλά εκείνη δεν... πτοείται

Η βραβευμένη με όσκαρ  ηθοποιός Κέιτ Μπεκινσέιλ  έχει μια καριέρα που μετρά  περισσότερες από δύο δεκαετίες και είναι γνωστή για τους ρόλους της σε πολλές ταινίες όπως το Pearl Harbor, το Underworld και το Van Helsing. Αυτές τις μέρες, ωστόσο, βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα για άλλο λόγο:  ότι έχει μια σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you so much #DuJour magazine for my lovely spring cover and cover party last night. And thank you @leslielopezmakeupartist_ and @italogregorio for fixing me up and helping me balance a Perrier bottle on my bottom earlier in the evening. Priorities ? #dujourmagazine #dujour @dujourmedia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Beckinsale (@katebeckinsale) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Du Jour magazine on stands now. I will be discussing nuclear fusion, the epistolary novels of Dostoevsky, my new series “The Widow” and how I remove my makeup. Except the first two ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Beckinsale (@katebeckinsale) στις

Η 45χρονη ηθοποιός βγαίνει συχνά με τον 25χρονο κωμικό Πιτ Ντάβιντσον. Παρά το γεγονός ότι κάποιοι δεν βλέπουν με καλό μάτι το ζευγάρι η Κέιτ εμφανίζεται αποφασισμένη να προστατέψει τη σχέση της και να μην αφήσει να την επηρεάσουν οι 'κακές γλώσσες".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here’s what I got from five years of biology class : “mollusc” is Latin for “soft flesh” and how to identify and label a urethra. Neither has kicked in yet as useful as of today

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Beckinsale (@katebeckinsale) στις

Οι ειδήσεις για το ειδύλλιο ξεκίνησαν τον Ιανουάριο όταν στις "Χρυσές σφαίρες" η Κέιτ και ο Πιτ φλέρταραν έντονα και ήταν πολύ άνετοι μεταξύ τους. Ένα μήνα αργότερα οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να φεύγουν από το Comedy Show του Ντάβιντσον πιασμένοι χέρι - χέρι.

Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε καμία επίσημη δήλωση για το αν η Μπεκινσέιλ και ο Ντάβιντσον απολαμβάνουν απλώς ένα περιστασιακό φλερτ ή έχουν σοβαρή σχέση, αλλά πηγές κοντά στο ζευγάρι λένε ότι οι δυό τους είναι πολύ δεμένοι και σχεδιάζουν μάλιστα ταξιδάκι στο εξωτερικό.

Ακόμα και η πρώην του Ντάβιντσον , η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε, δήλωσε στους παπαράτσι ότι εγκρίνει το ζευγάρι, σύμφωνα με όσα αναφέρει το cheatsheet.com

Η Κέιτ Μπεκινσέιλ παρότι στο Instagram, φωτογραφίζεται "σόλο" και δεν δημοσιεύει φωτογραφίες με τον Πιτ,  δέχεται έντονη κριτική από κάποιους followers , για τις ερωτικές επιλογές της. Κάποιοι της λένε ότι "το αγόρι δίπλα της μοιάζει να είναι γιος της", αλλά δεν πτοείται. Απαντάει με τρόπο... και σαφή υπονοούμενα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Everyone was pretty tense for the game but apparently I’m just here for the fashion and was enchanted by some particularly fire tube socks #lakers ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Beckinsale (@katebeckinsale) στις

Βέβαια υπάρχουν κι αυτοί που θέλουν να την αφήσουν ήσυχη να κάνει ότι θέλει....

Για την ιστορία δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτ βγαίνει με νεότερο, από το 2017 έως το 2018 έβγαινε με τον κωμικό Matt Rife, που είναι μόλις 4 χρόνια μεγαλύτερος από την εικοσάχρονη κόρη της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ