Νύχτα τρόμου στην Αθήνα - Χούλιγκαν εισέβαλαν σε γήπεδα, χτύπησαν κόσμο, έκαψαν αυτοκίνητα! (φώτο- βίντεο)

Πεδία μάχης

Σοβαρά επεισόδια, σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις, προκάλεσαν ομάδες χούλιγκαν το Σάββατο στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. 

H αρχή έγινε στη Νίκαια, κοντά στο κλειστό γυμναστήριο , στην οδό Πέτρου Ράλλη και Λαμπράκη, όπου διεξαγόταν αγώνας μεταξύ του Ιωνικού και του Ερμή Αγιάς, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Α2 μπάσκετ.

Οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν μεταξύ τους, πετώντας πέτρες και ξύλα με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες φθορές σε ΙΧ αυτοκίνητα ενώ ένα ΙΧ όχημα κάηκε.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που έφθασαν στο σημείο προχώρησαν μέχρι στιγμής σε 16 προσαγωγές, αναφέρει το ΑΠΕ

Εισβολή με ρόπαλα και μαχαίρια στο Παπαστράτειο

Στο Παπαστράτειο, δύο άτομα τραυματίστηκαν από επεισόδια που σημειώθηκαν σε αγώνα υδατοσφαίρισης γυναικών, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Γλυφάδας.

Περίπου τρίαντα άτομα με μαύρα ρούχα, κράνη και ρόπαλα εισέβαλαν στο γήπεδο και αφού προκάλεσαν ζημιές κατέβασαν πανό, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή του αγώνα.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Νίκος Δεληγιάννης, βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, oι χούλιγκανς πήραν τη φωτογραφική μηχανή φωτορεπόρτερ που βρισκόταν εκεί και του πέταξαν το λάπτοπ στην πισίνα, προκειμένου να μην στείλει φωτογραφίες από τα επεισόδια.

Α2: Σοβαρά επεισόδια και στο Αιγάλεω

Στο Αιγάλεω, η αναμέτρηση του Διαγόρα Δρυοπιδέων με το Μαρούσι διεκόπη στο 34΄, μετά από επίθεση κουκουλοφόρων στους φιλάθλους του Αμαρουσίου. 

Μετά την εκκένωση του γηπέδου, η αναμέτρηση συνεχίστηκε κανονικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ