Λάρνακα: Συνελήφθη αστυνομικός που "τσέπωνε" τα απολεσθέντα και όσα κατάσχονταν στο αεροδρόμιο

Από υπολογιστές και κινητά μέχρι αρώματα φέρεται να κατείχε ο Αστυνομικός

Στη σύλληψη μέλους της Αστυνομίας προέβησαν μέλη της ομάδας των Αδιάφθορων στο Αεροδρόμιο Λάρνακας νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο 55χρονος αστυνομικός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 55χρονος φέρεται να τσέπωνε αντικείμενα τα οποία κατάσχονταν κατά τον έλεγχο αποσκευών των επιβατών. Πιο συγκεκριμένα φέρεται να έπιανε, προφανώς για ιδία χρήση, χρυσαφικά, μπιζού και άλλα προϊόντα για τα οποία δεν επιτρεπόταν η μεταφορά τους στις πτήσεις.

Η πληροφορία που έφθασε στη Δύναμη ανέφερε ότι ο 55χρονος επρόκειτο να ταξιδέψει σήμερα και σε έλεγχο που έγινε στις αποσκευές του εντοπίστηκαν κάποια από τα προϊόντα που φέρεται να έπιανε. Άμεσα συνελήφθη ενώ εναντίον του διερευνώνται αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων κατάχρηση εξουσίας και δόλο για αθέμιτο πλουτισμό.

Την διερεύνηση έχει αναλάβει η Υπηρεσία Εσωτερικού της Δύναμης ενώ ταυτόχρονα διεξάγεται πειθαρχική και ποινική έρευνα και ο 55χρονος αναμένεται τέθηκε σε διαθεσιμότητα αργά το απόγευμα της Παρασκευής, αναφέρει το sigmalive.com

Από υπολογιστές και κινητά μέχρι αρώματα φέρεται να κατείχε ο Αστυνομικός που συνελήφθη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας
 

Σε διαθεσιμότητα μέχρι την ολοκλήρωση της διερεύνησης της υπόθεσης ο αστυνομικός ο οποίος συνελήφθη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Πρόκειται για πρόσωπο το οποίο φαίνεται να έβαζε χέρι σε αντικείμενα τα οποία γίνονταν κατάσχεση από ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο.

Το μέλος της Αστυνομίας συνελήφθη ως ύποπτος για αδικήματα σχετικά με κλεπταποδοχή, κλοπή από δημόσιο λειτουργό, κατάχρηση εξουσίας και άλλα συναφή αδικήματα, αναφέρει το Cyprus Times

Συγκεκριμένα, πληροφορίες που έλαβε η Αστυνομία ανέφεραν πως το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να κατείχε διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, tablets καθώς και αρώματα και αλκοολούχα ποτά, τα οποία φαίνεται να περιήλθαν στην κατοχή του μετά από παράνομες πράξεις ή παραλείψεις του, στο χώρο όπου εργάζεται, δηλαδή στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ