Ζώδια: Η Άντα Λεούση μας λέει ποιοι θα είναι οι τυχεροί του Σαββατοκύριακου - Ποιοι πρέπει να προσέχουν;

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια στο oroskopos.gr

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Αξιολογήστε τους μέχρι τώρα χειρισμούς σας σε οικονομικά θέματα. Οι αλλαγές στη ζωή σας είναι προκλήσεις που σας καλούν να αναγνωρίσετε τις πραγματικές σας ικανότητες.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρξει αποκατάσταση του κλίματος και θα μπορέσετε πλέον με ψυχραιμία να πλησιάσετε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που λόγω της άστατης ψυχολογικής σας συμπεριφοράς είχατε απομακρύνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν η ματαιοδοξία σας παρασύρει και ο ενθουσιασμός σας, σας αποπροσανατολίζει, το πρακτικό σας πνεύμα θα σας επαναφέρει στο σωστό δρόμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντικειμενικότητα και ευθυκρισία χρειάζεται να δείξετε, για να λύσετε τις διαφορές και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε ότι πρέπει να προσεχτεί. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε σωματικούς ή ψυχικούς κινδύνους, αλλιώς δε θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε αυτούς που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αποκαρδιωθείτε από τα μικρά εμπόδια που θα συναντήσετε, αλλά μπείτε στον αγώνα που δεν είναι και τόσο δύσκολος και θα δικαιωθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Συνεχίστε τις προσπάθειές σας και πάρτε τη ζωή στα χέρια σας. Βάλτε βάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, για να έχετε μελλοντική επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρατηρήστε τα πάντα και προβλέψτε τις επιπτώσεις των οποιωνδήποτε κινήσεων. Οι ευκαιρίες θα είναι τώρα μεγαλύτερες και θα σας προσφέρονται με ευνοϊκούς όρους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι επιδράσεις από το άμεσο περιβάλλον σας στη σχέση σας, θα είναι αλυσιδωτές. Ο σύντροφός σας χρειάζεται χρόνο για να καταφέρει να βγει από τα αδιέξοδα, οπότε μην πανικοβάλλεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην επωμίζεστε εσείς όλες τις ευθύνες. Ασχοληθείτε με το να σταθεροποιήσετε μια σχέση που εδώ και καιρό έχετε παραμελήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην είστε καταπιεστικοί, ούτε παράλογοι στις απαιτήσεις που έχετε από το σύντροφό σας. Μετριάστε τον ενθουσιασμός σας, γιατί η υπερβολή μπορεί να σας ρίξει σε παγίδες.

ΙΧΘΥΣ: Η ματαιότητα της ζωής σας εκπλήσσει, αλλά δεν έχετε το θάρρος να αγαπήσετε περισσότερο την περιπέτεια και να μπείτε σε καινούριο κύκλο, πιο ελπιδοφόρο. Όμως, μην αποθαρρύνεστε αφού η αναγέννηση δεν αργεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ