KPMG: Εκλέγει νέο Senior Partner στην Ελλάδα

Την απόφαση του Μάριου Τ. Κυριάκου να αποσυρθεί από τη θέση του Senior Partner της εταιρείας την 1 Μαρτίου λόγω συνταξιοδότησης γνωστοποίησε η KPMG με ανακοίνωσή της.

Ο Μάριος θα παραμείνει ως Μη Εκτελεστικός Πρόεδρος της εταιρείας μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2019, ώστε να βοηθήσει τον νέο Senior Partner και να διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση.

Μετά από μια καλά οργανωμένη και επίσημη εκλογική διαδικασία, οι συνεταίροι της KPMG στην Ελλάδα εξέλεξαν τον Νικόλαο Βουνισέα, Γενικό Διευθυντή και Επικεφαλής του Ελεγκτικού τμήματος στην Ελλάδα, ως νέο Senior Partner. Ο Νικόλαος εντάχθηκε στην KPMG ως βοηθός ελεγκτή το 1985 και προήχθη σε συνεταίρο το 1995. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Ελεγκτών και Λογιστών της Ελλάδος και μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου του ΣΟΕΛ. Έχει υπηρετήσει ως επικεφαλής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της KPMG από το 1995 και συνέχισε ως επικεφαλής του Ελεγκτικού τμήματος από το 2017.

"Μετά από 49 χρόνια στην οικογένεια της KPMG δίνω τη σκυτάλη σε ένα στενό και έμπιστο συνεργάτη που δουλεύουμε μαζί από το 1985" δήλωσε ο Μάριος Τ. Κυριάκου με αφορμή την απόφασή του "Νοιώθω περήφανος που η KPMG καταφέρνει μετά από τόσα χρόνια να διατηρεί ηγετική θέση στην αγορά και να φημίζεται για τις άρτιες, ολοκληρωμένες και κυρίως ποιοτικές υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις. Είμαι βαθιά πεπεισμένος πως ο Νικόλαος με την ομάδα των υπόλοιπων συνεταίρων της εταιρείας, αλλά και όλα τα στελέχη, θα συνεχίσουν το έργο μου και θα κρατήσουν ψηλά τον πήχη που όλοι μαζί είχαμε θέσει και κατακτήσει. Εύχομαι καλή επιτυχία και θα βρίσκομαι δίπλα τους σε αυτή τη νέα πορεία". 

Ο Νικόλαος Βουνισέας, ο νέος εκλεγμένος Senior Partner της KPMG στην Ελλάδα, σχολίασε: "Ο Μάριος έχει συμβάλει σημαντικά όχι μόνο στην KPMG στην Ελλάδα αλλά και στο ευρύτερο λογιστικό/ελεγκτικό επάγγελμα καθώς και στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Εκ μέρους των υπόλοιπων συνεταίρων αλλά και των συναδέλφων του, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την εξαιρετική ηγετική του παρουσία τα τελευταία 49 χρόνια. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με το Μάριο μέχρι την οριστική του αποχώρηση".
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ