Τι συμβαίνει με την υγεία της Τάμτα - Ακύρωσε την εμφάνισή της στο Eurovision Party στην Κύπρο

Πρέπει να μέινει σπίτι της και να αναρρώσει.... 

Η Τάμτα, πριν από μερικές ημέρες, δημοσίευσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας χωρίς όμως να διευκρινίσει κάτι περισσότερο.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση τόσο από το ΡΙΚ όσο και από τη Minos-EMI/Universal, η Tamta αναρρώνει από το πρόβλημα που είχε με τη μέση της και δεν της επιτρέπεται να πετάξει για το νησί της Αφροδίτης.

Έτσι ακύρωσε την εμφάνισή της στο Eurovision Party στην Κύπρο.

Το ΡΙΚ έστειλε επίσημη ανακοίνωση για την ακύρωση του προγραμματισμένου αυτού πάρτι γράφοντας τα εξής:

«Αγαπητοί Φίλοι & Συνεργάτες,

Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας σχετικά με το Eurovision Cocktail Party για το οποίο σας στάλθηκε πρόσκληση για να σας ενημερώσουμε ότι αυτό αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί στο σύντομο μέλλον, σε ημερομηνία που θα σας κοινοποιηθεί.

Οι λόγοι αναβολής σχετίζονται με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Τάμτα, που άλλωστε και η ίδια δημοσιοποίησε πρόσφατα, και το οποίο δεν της επιτρέπει προς το παρόν να πραγματοποιήσει αεροπορικό ταξίδι.

Σημειώνεται για σκοπούς άρσης οποιασδήποτε παρεξήγησης, ότι η Τάμτα βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης και παρά το θέμα που αντιμετώπισε, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του video clip χθες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η ημερομηνία προβολής του βίντεο κλιπ παραμένει η 5η Μαρτίου 2019 και αυτό θα πραγματοποιηθεί από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ κατά τις 20:30 περίπου. 

Σας ευχαριστούμε πολύ, θα επικοινωνήσουμε ξανά μαζί σας για τη νέα ημερομηνία του πάρτι και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε περαιτέρω.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Γραφείο Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων

ΡΙΚ»

Να σημειωθεί πως πριν λίγες ημέρες διέρρευσε και το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ