Κορίτσια δώστε προσοχή! Αυτοί οι άνδρες έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους στα Όσκαρ (φωτό)

Εντυπωσίασαν οι άντρες... 

Δεν επέλεξαν μόνο μαύρο κοστούμι ή σμόκιν για το κόκκινο χαλί της βραδιάς των Όσκαρ, αλλά και μπλε βελούδο ή λευκό.

Οι πιο καλοντυμένοι άνδρες σταρ στην 91η τελετή των βραβείων Όσκαρ που θεωρείται ενδυματολογικό υπερθέαμα, σύμφωνα με τον συντάκτη μόδας της εφημερίδας Standard και του site ανδρικών ρούχων Sagaboi, Τζέοφ Κ Κούπερ ήταν:

Μπεν Χάρντι

Οι θαυμαστές της βρετανικής σαπουνόπερας Eastenders σοκαρίστηκαν όταν είδαν τον Μπεν Χάρντι στην τελετή των Όσκαρ. Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Ρότζερ Τέιλορ στην ταινία Bohemian Rhapsody επέλεξε σακάκι, πουκάμισο και παπιγιόν σε λευκό χρώμα και μαύρο παντελόνι και ήταν υπέρκομψος.

Τσάντγουικ Μπόουζμαν

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ  ήταν ο βασιλιάς στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Black Panther» φόρεσε ένα αστραφτερό φράκο με ουρά και στρας, μαύρο φαρδύ παντελόνι και μεταξωτή μπλούζα με γιακά γραβάτα, αντισυμβατικό στυλ Givenchy Haute Couture.

Κρις Έβανς

Ο Κρις Έβανς φόρεσε σακάκι σε χρώμα και υφή που δεν πέρασαν απαρατήρητα. Το aqua μπλε βελούδο σακάκι με μαύρο παντελόνι Salvatore Ferragamo ήταν μια σπουδαία εμφάνιση, που τον ενέταξε στη λίστα των πιο καλοντυμένων ανδρών στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ.

Χένρι Γκόλντινγκ

Ο πρωταγωνιστής του Crazy Rich Asians έκανε θεαματική άφιξη στο κόκκινο χαλί με ένα μαύρο σμόκιν από βελούδο σε συνδυασμό με λευκό γιλέκο και πουκάμισο, όλα Ralph Lauren Purple Label. Μια λεπτή αλυσίδα ρολογιού τσέπης ήταν μια ωραία πινελιά. Υπέροχος!

Μαχερσάλα Άλι

Οι στυλιστικές κινήσεις του Μαχερσάλα Άλι ήταν δυνατές. Ο Άλι, ο οποίος κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερου Β΄Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «GreenBook» φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι με ανάγλυφα σχέδια και δίκουμπο σακάκι Ermenegildo Zegna. Το Nehru στυλ πουκάμισο και το μαύρο καπέλο Gigi Burris Sharina, ήταν το κερασάκι στην τούρτα

Μαρκ Ρόνσον

Ο Βρετανός μουσικός και δισκογραφικός παραγωγός έκανε μία από τις εντυπωσιακές επιλογές της βραδιάς. Εμφανίστηκε με μονόκουμπο μαύρο σμόκιν Kyosuke Kunimoto με σιρίτι από μετάξι.

Μάικλ Μπ. Τζόρνταν

Ο ηθοποιός Μάικλ Μπ. Τζόρνταν ξεχώρισε με το μπλε βελούδο σμόκιν στη θάλασσα των μαύρων κοστουμιών. Ήταν ένας από τους πιο κομψούς σταρ στο κόκκινο χαλί χάρη στην Tom Ford επιλογή.

Νίκολας Χουλτ

Ο Νίκολας Χουλτ ήταν ένα όραμα της κομψότητας στο κόκκινο χαλί με Dior Homme. Επιλέγοντας μόνο μαύρο χρώμα, σακάκι με ιδιαίτερο σχέδιο απέπνεε σύγχρονη αρρενωπότητα.

Τρέβορ Νόα

Κλασικό και εντυπωσιακό ήταν το σμόκιν που φόρεσε ο τηλεοπτικός παρουσιαστής και κωμικός, Τρέβορ Νόα. Το στιλάτο Ferragamo μαύρο δίκουμπο κοστούμι τον οδήγησε στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους της φετινής βραδιάς των Όσκαρ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ