Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Αποκαλύψεις χωρίς τέλος για την άτυχη Ελένη Τοπαλούδη - Ο βιασμός της το 2017 συνδέεται με τη δολοφονία της

Νέα στοιχεία και πολλά ερωτηματικά για το έγκλημα στη Ρόδο

Δεν έχουν τέλος τα συνταρακτικά στοιχεία που έρχονται στο φως μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας ζητά απαντήσεις για τον πρόωρο και άδικο χαμό της κοπέλας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Ευάγγελος Γκιουγκής, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι έχει αρχίσει η προκαταρκτική εξέταση για τον βιασμό της Ελένης τον Νοέμβριο του 2017, δηλαδή έναν χρόνο πριν δολοφονηθεί. 

«Θεωρούμε ότι τα δύο γεγονότα, ο βιασμός του 2017 και η δολοφονία μετά από βιασμό το 2018, συνδέονται μεταξύ τους, ενώ είναι προφανές πως οι τρεις κατηγορούμενοι για τον βιασμό του 2017 είναι γνωστοί με κάποιον από τους δύο δολοφόνους της», ανέφερε ο δικηγόρος.

Κάποιες φίλες της Ελένης Τοπαλούδη, ενημέρωσαν τη μητέρα της  ότι είχε πάει στην αστυνομία το 2017 για να καταγγείλει τον βιασμό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος:

«Μετά την κηδεία της, φίλες της Ελένης είπαν στη μητέρα της ότι είχαν επισκεφθεί το Αστυνομικό Κατάστημα Ρόδου και ότι είχαν σκοπό να καταγγείλουν τον βιασμό της τον Νοέμβριο του 2017 και την παράνομη βιντεοσκόπησή της.

Δεν ακολούθησε καμία σχετική έρευνα. Αντίθετα, όπως έχω πληροφορηθεί, οι αστυνομικοί που πράγματι είχαν λάβει γνώση της καταγγελίας είπαν ότι είναι “είναι πολύ αργά, έχει περάσει μια εβδομάδα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αφού δεν έχετε και το βίντεο, φέρτε το βίντεο να δούμε τι θα κάνουμε”».

Εκτίμησε επίσης, πως οι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση βιασμού προσήλθαν αυθορμήτως για να καταθέσουν, και αυτό σημαίνει πως υπάρχουν αρκετά στοιχεία προς διερεύνηση.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει υποψία συγκάλυψης ο κ. Γκιούγκης ανέφερε: «Ας μην ξεχνάμε τρία βασικά στοιχεία. Έχουμε τον πρώτο βιασμό, έχουμε δεύτερο βιασμό και θάνατο, έχουμε άλλον έναν βιασμό μετά τον θάνατό της. Όλα αυτά συνδέονται, όπως και άλλα που δεν έχουν έλθει στη Δικαιοσύνη».

Όσον αφορά στο λάπτοπ της Ελένης Τοπαλούδη, το οποίο αναμένεται να εξεταστεί, ο δικηγόρος ανέφερε πως «βρίσκεται στο εγκληματικό, το γιατί δεν έχει ξεκλειδώσει ακόμη είναι θέμα των Αρχών. Θα έχει πάρα πολλά στοιχεία πάνω στο θέμα που αναφερόμαστε», ενώ πρόσθεσε ότι το βράδυ της δολοφονίας της «η Ελένη έφυγε βιαστικά, το πλυντήριο της ακόμη δούλευε. Βγήκε να φάει σουβλάκια και ήταν πρόχειρα ντυμένη. Το λαπτοπ ήταν ανοιχτό γιατί μιλούσε με μία φίλη της. Ποιος κλείδωσε το λαπτοπ και δεν μπορούν να το ανοίξουν; Είχαν και τα κλειδιά της;».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ