Ο Σπύρος Σούλης μας παρουσιάζει τις πιο οικονομικές ιδέες για να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρα σας

Η κρεβατοκάμαρα είναι ο χώρος που χαλαρώνουμε και ξεκουραζόμαστε, και γι'αυτό πρέπει να είναι διακοσμημένη με προσοχή, να έχει τάξη και όμορφα χρώματα που θα μας εμπνεύoυν να ξεκινάμε δυναμικά την κάθε μας μέρα.

Αν θέλετε να κάνετε ένα μικρό update στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς σας αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα τότε υπάρχουν λύσεις και σας τις παρουσιάζουμε.

Μαξιλάρια

Δεν υπάρχει πιο κομψός και οικονομικός τρόπος διακόσμησης από τα μαξιλάρια. Τη φετινή σεζόν θα δούμε να συνδυάζονται τέλεια τα μονόχρωμα με τα πολύχρωμα σχέδια στα μαξιλάρια. Ανακατέψτε μαξιλαράκια με γεωμετρικά, φλοράλ και άλλα σχέδια επιλέγοντας μια παρόμοια παλέτα χρωμάτων. Μπορείτε, για παράδειγμα, να επιλέξετε ένα μπλε μονόχρωμο μαξιλάρι και να το συνδυάσετε με πολύχρωμα μαξιλάρια τα οποία θα έχουν, όμως, ως βασικό τους χρώμα το μπλε. Το κρεβάτι σας αμέσως θα δείξει πιο ζωντανό και ελκυστικό, αναφέρει το spirossoulis.com.

Έργα τέχνης

Υπάρχουν πάρα πολλά έργα τέχνης που είναι πολύ οικονομικά και μπορείτε να  ανακαλύψετε ανά πάσα ώρα και στιγμή στο δρόμο που περπατάτε από κάποιον πολύ ταλαντούχο καλλιτέχνη που εκθέτει τα έργα του στους δρόμους. Βρείτε έναν πίνακα που σας γοητεύει και πιστεύετε πως θα ταίριαζε στο δωμάτιό σας και βάλτε του μια ωραία κορνίζα. Εναλλακτικά, αν έχετε ταλέντο στη ζωγραφική δημιουργήστε μόνοι το έργο τέχνης σας.

Φωτιστικά

Αν στο δωμάτιό σας κυριαρχεί η μονοχρωμία, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ένα δεύτερο χρώμα βάζοντας ένα εντυπωσιακό φωτιστικό με έντονα prints και μερικά κεριά σε παρόμοια απόχρωση. Αμέσως το δωμάτιό σας θα αποκτήσει χρώμα και ζωντάνια χωρίς να έχετε ξοδέψει πολλά χρήματα.

Βάλτε την προσωπικότητά σας

Το να προσθέσετε στο δωμάτιό σας στοιχεία της προσωπικότητά σας δεν είναι κάτι που στοιχίζει. Αν, για παράδειγμα, είστε χαρούμενος και αισιόδοξος άνθρωπος μπορείτε να προσθέσετε όμορφα βάζα με λουλούδια και παπλώματα με έντονα prints. Αν είστε πιο σοφιστικέ χαρακτήρας απλά διακοσμήστε σε ασπρόμαυρο στιλ και ενισχύστε με μεταλλικές λεπτομέρειες.

Άνετο κρεβάτι

Στις περισσότερες κρεβατοκάμαρες το επίκεντρο της διακόσμησης είναι το κρεβάτι και έτσι πρέπει να παραμείνει. Κάντε το κρεβάτι σας να δείχνει ζεστό και αφράτο με πολλά μαξιλάρια και όμορφα σκεπάσματα. Θα πρέπει να σας προδιαθέτει (κάθε φορά που το κοιτάτε) να μπείτε και να βουλιάξετε μέσα σε αυτό. Επενδύστε λίγα χρήματα παραπάνω στο να αποκτήσετε ένα πολύ καλό ανατομικό στρώμα και καλό μαξιλάρι. Αυτή είναι μια επένδυση που σας αξίζει.

Φυσικές αποχρώσεις

Τα φυσικά-γήινα χρώματα είναι ιδανικά για τη διακόσμηση του δωματίου σας καθώς το κάνουν να δείχνει πιο ζεστό και οικείο. Επιλέξτε, λοιπόν, για τη διακόσμησή του γήινα χρώματα, προσθέστε ζεστό φωτισμό και μερικά κεριά και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Γωνιά χαλάρωσης

Το υπνοδωμάτιο είναι ένας χώρος που τον χρησιμοποιούμε κυρίως για να κοιμόμαστε. Γιατί να μην γίνει, όμως, και ο χώρος που χαλαρώνουμε; Προσθέστε μια πολυθρόνα δίπλα στο παράθυρο και τοποθετήστε στο πάτωμα μερικά αγαπημένα σας βιβλία. Κάντε αυτή τη γωνιά όμορφη και χαλαρωτική και καθίστε εκεί για να χαλαρώσετε πριν πάτε για ύπνο ή το πρωί όταν ξυπνάτε. Πιείτε τον καφέ σας χαζεύοντας τα πρώτα νέα της ημέρας ή απλά κάντε λίγο διαλογισμό για να ξεκινήσει η μέρα σας δυναμικά.

Όπως βλέπετε υπάρχουν πάρα πολλές οικονομικές λύσεις για να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιό σας και να του δώσετε φρέσκια πνοή. Με μερικά μαξιλάρια, ένα ωραίο πορτατίφ, μερικά κεριά και μια πολυθρόνα όλο το δωμάτιο θα μεταμορφωθεί, θα γίνει πιο ελκυστικό και ο ύπνος σας πολύ καλύτερος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ