Made in Greece η «Οικογένεια Χριστοδούλου»: Φρέσκοι χυμοί φρούτων χωρίς ζάχαρη ή συντηρητικά, ενισχυμένοι με βιταμίνες – Θωρακίζουν τον οργανισμό, προσφέρουν ευεξία

Φανταστείτε να είχατε κάθε πρωί στο ποτήρι σας ένα χυμό από φρούτα στυμμένα μέσα σε 24 ώρες από τη συγκομιδή τους χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή συντηρητικών.

Πώς σας φαίνεται αυτή η ιδέα; Το καλό είναι ότι δεν είναι απλά μία ιδέα, είναι πραγματικότητα κι αυτούς του χυμούς παράγει με περίσσια φροντίδα η «Οικογένεια Χριστοδούλου». Φρέσκους φυσικούς χυμούς με όλα τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να θωρακιστεί και να αυξήσει την άμυνά του.

Η εταιρεία ξεκίνησε τη διαδρομή της το 1955 από την Αγία Τριάδα Ναυπλίου και από την πρώτη στιγμή ασχολήθηκε με την τυποποίηση φρέσκων φρούτων για εξαγωγές. Ιδρυτές της ήταν ο Γιάννης και ο Μιχάλης Χριστοδούλου.

Το 1970 προχώρησαν γρήγορα στη δημιουργία της πρωτοποριακής μονάδας χυμοποίησης εγχώριων φρούτων. Το 2003 η παραγωγική ομάδα ενισχύεται και τη διοίκηση της εταιρίας έρχεται να αναλάβει με όραμα και φρέσκιες ιδέες η 2η γενιά των αδελφών Χριστοδούλου: ο Νίκος, ο Γιώργος, ο Μιχάλης και ο Αλέξανδρος.

Την αμέσως επόμενη χρονιά έγινε ένα σημαντικό άνοιγμα με την ανάπτυξη της νέας εκσυγχρονισμένης μονάδας επεξεργασίας φρούτων στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Το 2008 ήταν χρονιά στρατηγικής σημασίας, αφού η οικογένεια Χρσιτοδούλου κατόρθωσε να επεξεργάζεται 16 ελληνικά φρούτα Ελλήνων παραγωγών: πορτοκάλι, ροδάκινο, αχλάδι, μήλο, ρόδι, κεράσι, βερίκοκο, δαμάσκηνο, σταφύλι, ακτινίδιο, γκρέιπ-φρουτ, μύρτιλο, φραγκόσυκο, καρότο, λεμόνι και γκότζι-μπέρι.

Μετά από αρκετές έρευνες και μελέτες για τη διατήρηση όλων των ευεργετικών ιδιοτήτων των φρούτων ήρθε μία σημαντική καινοτομία σε ό,τι έχει να κάνει με την επεξεργασία του ροδιού. Το φρούτο προσφέρεται πλέον σε μορφή χυμού με όλα θρεπτικά συστατικά του να παραμένουν ατόφια μετά την επεξεργασία.

Σήμερα έπειτα από όλη αυτή τη διαδρομή με τις δυσκολίες και τις επιτυχίες που διαγράφηκαν κατά τη διάρκεια των ετών η «Οικογένεια Χριστοδούλου» έχει καταφέρει να γίνει μέλος της δικής μας οικογένειας, αφού με την ποιότητα και το μεράκι της μπόρεσε να κερδίσει μεγάλο μέρος των καταναλωτών.

«Ο καταναλωτής δεν πείθεται με τα λόγια αλλά με τη γεύση. Η Οικογένειά μας από το 1955 μέχρι σήμερα, πορεύεται με τις αρχές της τιμιότητας, της ειλικρίνειας και της έρευνας: Την τιμιότητα ως προς τους συνεργάτες της, την ειλικρίνεια ως προς τους καταναλωτές και την έρευνα για τη δημιουργία πρωτότυπων προϊόντων», έχει δηλώσει ο κ. Γιάννης Χριστοδούλου, Ιδρυτής της εταιρείας, ο οποίος την έζησε και την πόνεσε από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της.

Με γνώμονα πάντα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, η Οικογένεια Χριστοδούλου συνεχίζει να προσφέρει χυμούς από επιλεγμένα φρούτα της γης μας στην πιο φυσική τους μορφή, αφού έχει λάβει πιστοποίηση από τον Οργανισμό Non-GMO Project ότι οι χυμοί αποτελούν μη-γενετικά τροποποιημένα προϊόντα, κάτι που σημαίνει ότι δεν περιέχουν «μεταλλαγμένους» οργανισμούς.

Δοκιμάστε τους κλασικούς χυμούς ψυγείου με γεύσεις πορτοκάλι, ρόδι - μήλο & καρότο και πορτοκάλι - ρόδι. Στις νέες αφίξεις ο χυμός λεμόνι με βιταμίνη C, που συμβάλλει στον σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία της επιδερμίδας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά παρουσιάζει και η νέα βιταμινούχα σειρά χωρίς προσθήκη ζάχαρης της Οικογένειας Χριστοδούλου, σε 6 υπέροχες γεύσεις: μήλο με βιταμίνη C+Σίδηρο (Fe), ρόδι-μπλούμπερι-ράσμπερι με βιταμίνη C+Μαγνήσιο (Mg), 9 φρούτα με 7 βιταμίνες, ροδάκινο με βιταμίνη C, μήλο-βερίκοκο-πορτοκάλι με βιταμίνες C+E+A και βύσσινο με βιταμίνες C+D. Η νέα βιταμινούχα σειρά χωρίς προσθήκη ζάχαρης κυκλοφορεί σε συσκευασία 250 ml, ιδανική για την τσάντα του σχολείου, τις αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και κάθε στιγμή της ημέρας.

Η εξαιρετική ποιότητα των χυμών Χριστοδούλου επιβραβεύτηκε μάλιστα στα Great Taste Awards, που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο Λονδίνο. Ο Βιταμινούχος Χυμός Βύσσινο της Οικογένειας Χριστοδούλου, διακρίθηκε μεταξύ 12.366 προϊόντων κερδίζοντας 2 Αστέρια. Πρόκειται ουσιαστικά για τον μοναδικό χυμό στην Ελλάδα που απέσπασε μια τόσο υψηλή διάκριση, αλλά τα 2 Αστέρια ήταν και η ανώτερη διάκριση που δόθηκε στο διαγωνισμό  αυτό σε αυτή την κατηγορία προϊόντων παγκοσμίως. Επιπλέον, και ο χυμός Ακτινίδιο & Πράσινο μήλο ήταν ανάμεσα στα βραβευθέντα προϊόντα στα Great Taste Awards!

Δείτε όλη τη συνέχεια στο Made in Greece.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ