MasterChef 2019: Ξέσπασε η Άλκηστις – Ποιον αποκάλεσε «τσουτσέκι» & ποιος παίκτης αποχώρησε (βίντεο)

Έξαλλη η Άλκηστις...

Η αποχώρηση ενός παίκτη από το MasterChef 3 στεναχώρησε και εκνεύρισε την Αλκηστις Αλεξάκη.

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής τρεις ακόμα παίκτες έπρεπε να αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Γιώργος Ορφανός, του οποίου η αποχώρηση έκανε έξαλλη την Άλκηστι.

Η Κρητικιά παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα και εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Αλέξανδρου Τσιούκαρη, τον οποίον θεωρεί υπεύθυνο για την αποχώρηση του φίλου και συμπαίκτη της, αφού όπως τόνισε, ο Αλέξανδρος του έδινε λάθος οδηγίες από τον εξώστη.

«Ηταν ο μοναδικός άνθρωπος που τον εκτιμούσα και ήμασταν από την αρχή μαζί. Τώρα άμα έχω το κάθε τσουτσέκι να του δίνει λάθος οδηγίες, φεύγοντας θα το πάρω μαζί μου αυτό το τσουτσέκι. Ή εγώ ή αυτός, τέλος! Και πώς δεν του… έπαιξα στα μούτρα, να κάνει τον σταυρό του και να έχει άγιο.

Τώρα που δεν ήρθε ο Γιώργος, χαίρεται; Που τον θεωρούσε φίλο του; Μια χαρά τον είδα να χαιρετάει τους υπόλοιπους. Το παίζει μάγειρας, αλλά εγώ θα τον φτιάξω στην ομαδική που έρχεται. Αν είσαι μάγκας όπως λες να δεχτείς την κάθε ευθύνη και τα κάθε λάθη. Όχι να τα φορτώνεις σε άλλους. Όπως γύρισε και είπε ότι ο Γιώργος έκανε λάθος που ζύγιζε λάθος τα υλικά», είπε η Αλκηστις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ