Μάικλ Τζάκσον: Εικόνες που απαθανατίζουν τη στενή σχέση του βασιλιά της ποπ με το αγόρι που τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που είδαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας και δείχνουν τον Μάικλ Τζάκσον σε χαλαρές στιγμές μαζί με ένα νεαρό αγόρι που σήμερα τον κατηγορεί για κακοποίηση.

Το φωτογραφικό υλικό που απαθανατίζει τη στενή σχέση του βασιλιά της ποπ με το αγόρι και την οικογένειά του παρουσιάζεται στο ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» που έχει προκαλέσει ήδη μεγάλες αντιδράσεις.

Σε μια από τις φωτογραφίες ο μικρός Γουέιντ Ρόμπσον σφίγγει με θαυμασμό το χέρι του Τζάκσον. Το μικρό αγόρι, που αγαπούσε πάντα το χορό, είχε μόλις κερδίσει έναν διαγωνισμό που του έδινε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον «ήρωά» του, στο πλαίσιο μιας τηλεοπτικής εκπομπής, σύμφωνα με tanea.gr.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του 36χρονου σήμερα Ρόμπσον δύο χρόνια αργότερα ο τραγουδιστής άρχισε να τον κακοποιεί σεξουαλικά.
Σε κάποιες εικόνες φαίνεται ο Τζάκσον να συναντά όλη την οικογένεια του Ρόμπσον, ενώ υπάρχουν στιγμιότυπα και με ένα άλλο αγόρι ηλικίας τότε 10 ετών.

Όπως αναφέρει ο Ρόμπσον στο ντοκιμαντέρ ο τραγουδιστής προσέγγισε φιλικά εκείνον και την οικογένειά του και συνέχεια ξεκίνησε να τον συναντά μόνος του και να τον κακοποιεί. Μάλιστα, πριν ξεμοναχιάσει το αγόρι στο συγκεκριμένο δωμάτιο, συνήθιζε να κρεμά έξω από την πόρτα μια πινακίδα που έγραφε «Μην Ενοχλείτε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ