Μιχάλης Πάντος: Όταν ήρθε η Τζούλια Αλεξανδράτου για φωτογράφιση μείναμε άφωνοι στη Vogue με την ομορφιά της

"Ήταν σαν την Ζιζέλ!"

Το ευρύ κοινό τον γνώρισε ως κριτή στην εκπομπή Project Runaway. Ο  fashion editor Μιχάλης Πάντος έχει "διανύσει πολλά χιλιόμετρα" στο χώρο της μόδας. Δούλεψε για πολλά χρόνια στην ελληνική Vogue και μετρά πολλές σημαντικές συνεγασίες με προσωπικότητες στο χώρο της μόδας

 Ο Μιχαλής Πάντος  σε συνέντευξή του στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη, μίλησε για την πρώτη επαφή που είχε με την  Τζούλια Αλεξανδράτου, όταν εκείνη έκανε φωτογράφιση για την Vogue

«Την Τζούλια Αλεξανδράτου, πριν κάνει αυτή τη στροφή με τα dvd, την είχαμε κάνει εξώφυλλο στη Vogue. Σε πληροφορώ ότι όταν ήρθε το πρωί στον χώρο που το κάναμε, είχαμε μείνει άφωνοι. Ήταν ένα πρόσωπο καταπληκτικό!

Όταν την φτιάξαμε, την ντύσαμε, τη βάψαμε και πήγαμε να κάνουμε την πρώτη λήψη, θυμάμαι ήταν ξαπλωμένος ο φωτογράφος κάτω και προσπαθούσε να βρει μια γωνία. Ήμουν δίπλα του και γύρισε και μου είπε: «Δεν το πιστεύω»! Γυρνάω και βλέπω το πρώτο κλικ και ήταν σαν τη Ζιζέλ!

Την είχαν δει από την αγγλική Vogue και ρωτούσαν ποιο είναι αυτό το κορίτσι που είναι τόσο όμορφο», είπε ο Μιχάλης Πάντος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ