Έρχονται στην Αθήνα 25 Porsche Cabriolet, Cayenne & Carrera - θα κάνουν test 30 ξένοι δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο

Τα εμβληματικά μοντέλα της Porsche θα παρουσιαστούν στην Αθήνα το Μάρτιο

Μέσα σε διάστημα μόλις 16 μηνών η Porsche επιλέγει ξανά τη χώρα μας για να πραγματοποιήσει την παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση ενός νέου μοντέλου της.

Η Porsche AG Γερμανίας θα παρουσιάσει  στην Αθήνα το νέο μοντέλο  της Porsche 911 Cabriolet, προσκαλώντας δημοσιογράφους από Poπου ειδικεύονται στην αυτοκινητοβιομηχανία, να ζήσουν την εμπειρία οδήγησης του νέου της μοντέλου σε κανονικές συνθήκες δρόμου στην Αττική. 

Έτσι, στο διάστημα από 6 έως 15 Μαρτίου θα έρχονται καθημερινά στην ελληνική πρωτεύουσα 30 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, που θα δοκιμάζουν αυτοκίνητα της Porsche (17 Cabriolet, 5 Cayenne και 3 Carrera S).

Όλα τα παραπάνω οχήματα είναι εγγεγραμμένα στην Στουτγάρδη με γερμανικούς αριθμούς κυκλοφορίας τα οποία θα έρθουν στην Αττική με προσωρινή άδεια εκτελωνισμού για τις ανάγκες της διοργάνωσης, που ανέλαβε η εταιρεία Event Makers DMC. 

Στο χάρτη βλέπετε τις διαδρομές στην Αττική που θα ακολουθήσουν οι οδηγοί των αυτοκινήτων της Porsche.

Θυμίζουμε ότι τον Νοέμβριο του 2017 η Porsche είχε πραγματοποιήσει την παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας Cayenne στην Κρήτη, με τους ανθρώπους της εταιρείας και τους προσκεκλημένους δημοσιογράφους να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από τις υποδομές και τα τοπία του νησιού.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ