Ποιος είπε "Είμαι ισάξιος με τον Φρέντυ Γερμανό , τον Νίκο Μαστοράκη και θα κάνω κάτι διεθνές στην ελληνική τηλεόραση (βίντεο)

Βιτριολικό χιούμορ , καυτές ατάκες όπως πάντα...

Αν υπήρχε "σύλλογος μετριοφρόνων" σίγουρα θα έπρεπε να είναι πρόεδρος. Όχι ο γνωστός σχεδιαστής δεν είναι υπερφίαλος ούτε κομπάζει . Απλώς τυγχάνει να έχει πολύ ιδιαίτερο χιούμορ και του αρέσει να ταράζει τα νερά με τις δηλώσεις του.

Ο "δαιμόνιος" Λάκης Γαβαλάς έδωσε συνέντευξη παίζοντας γκολφ στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου" και για άλλη μια φορά προκάλεσε αίσθηση. 

«Θέλω να κάνω κάτι διεθνές στην τηλεόραση. Ή να είμαι ο παλιός Νίκος  Μαστοράκης ή να είμαι ο Φρέντυ Γερμανός. Θεωρώ ότι είμαι ισάξιος. Ή ακόμη ο Άλκης Στέας, στις πλατείες κάθε γειτονιάς», είπε ο Λάκης Γαβαλάς

Περί θητείας στο στρατό ο γνωστός σχεδιαστής είπε ότι "ευτυχώς τη γλίτωσε", γιατί τότε που έπρεπε να υπηρετήσει τα στρατιωτικά ρούχα δεν ήταν καθόλου της μόδας.

 «Για μια εβδομάδα που έμεινα στον στρατό δεν πρόλαβα να τους γνωρίσω όλους. Τότε ζούσα στην Ιταλία και είχα έρθει απλά για να πάρω την αναβολή. Μετά, λόγω του ότι έμεινα 9 χρόνια στην Ιταλία, γλίτωσα τον στρατό τον ελληνικό. Ευτυχώς γιατί τότε δεν ήταν στη μόδα τα στρατιωτικά ρούχα. Σήμερα θα πήγαινα», δήλωσε συγκεκριμένα ο Λάκης Γαβαλάς.

Αναφερόμενος στην ηλικία του ο γνωστός σχεδιαστής είπε ότι δεν έχει πρόβλημα να τη λέει, γιατί θέλει να δείξει στον κόσμο ότι η ζωή δεν σταματάει στα 30, στα 40 ή στα 50. Η ζωή "μεστώνει" όσο μεγαλώνουμε.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ