Η Μέγκαν Μάρκλ έκοψε για άλλη μια φορά την ανάσα με το φανταστικό μπλε φόρεμά της στο Μαρόκο

Ο Χάρι και η Μέγκαν στο Μαρόκο.. 

Σε επίσημη επίσκεψη στο Μαρόκο, ο πρίγκιπας Χάρι και η έγκυος σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, συναντήθηκαν με νέους με αναπηρία και ορφανά, που ξαναβρίσκουν τη χαρά της ζωής στη θεραπεία με άλογα ή τη γαστρονομία.

Η επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους, που έφθασε το Σάββατο το βράδυ στο Μαρόκο για το τελευταίο ταξίδι στο εξωτερικό πριν από τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους, που αναμένεται σε λίγες εβδομάδες, επικεντρώνεται σε θέματα όπως η εκπαίδευση, η κατάσταση των γυναικών και η ενσωμάτωση των νέων.

Αργότερα το βασιλικό ζεύγος συναντήθηκε με τον βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ ΣΤ'.

Η Μέγκαν Μαρκλ συνομίλησε με νεαρούς μεταξύ αυτών ο Ντρις, ηλικίας 24 ετών, που αντιμετωπίζει δυσκολίες στην ομιλία, η Ικράμ, μια 19χρονη με σύνδρομο down και ο Ζακάρια, 20 ετών, που κατάφερε να βελτιώσει την κινητική του λειτουργία χάρη στη θεραπεία με άλογα σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Το φόρεμα που επέλεξε για την συνάντησή τους με τον Μοχάμεντ ΣΤ' έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις. H ίδια επέλεξε ένα μπλε μακρύ φόρεμα με λεπρομέρειες λουλουδιών. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ