Στην Αθήνα η Μπέλα Χαντίντ : Το ρίξε μάλιστα στα σουβλάκια - Πως το διάσημο μοντέλο βρέθηκε στην Ελλάδα (φώτο)

Φαίνεται ότι ούτε τα super models μπορούν να αντισταθούν στο σουβλάκι

Κι εκεί που περπατάτε ας πούμε στο Μοναστηράκι, στην οδό με τα διάσημα σουβλατζίδικα πέφτετε πάνω... στην Μπέλα Χαντίντ. Σενάριο "επιστημονικής φαντασίας"; Όχι. Το διάσημο μοντέλο βρέθηκε στην Αθήνα και δεν παρέλειψε να δοκιμάσει το "εθνικό" μας σουβλάκι. Όχι μόνο αυτό. Το καταευχαριστήθηκε.

Η 22χρονη καλλονή, αφού έκλεψε την παράσταση  στις επιδείξεις μόδας στο Μιλάνο στις πασαρέλες των οίκων Versace και Missoni, βρέθηκε στην Ελλάδα για επαγγελματική φωτογράφηση.

"Στην Αθήνα για μία μέρα. Δεν μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά αλλά αυτό το McQueen οπωσδήποτε με βοηθά να μείνω συγκεντρωμένη", έγραψε στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In Athens for the day. can barely keep my eyes open but this McQueen is definitely helping to stay focused.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ? (@bellahadid) στις

Μάλιστα φρόντισε να ενημερώσει τους ακόλουθους της καρέ - καρέ για τις λεπτομέρειες της  επίσκεψης της. 

Η Μπέλα Χαντίντ ανέβασε στο Instastories, μια φωτογραφία της που την δείχνει μέσα στο αεροπλάνο και την λεζάντα «Προσγείωση στην Ελλάδα, ώρα για φωτογράφηση». Λίγο αργότερα, φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους, πως ξεκουράζεται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αθήνα, φορώντας μία λευκή ρόμπα.

Καθώς φαίνεται στο σουβλάκι δεν μπορούν να αντισταθούν ούτε τα Super Models. Έτσι λίγο αργότερα η Μπέλα Χαντίντ ανέβασε στο Insta Stories, φωτογραφίες με σουβλάκι με γύρο και μπακλαβαδάκια.

Και ρώτησε φίλες της (Φανί Μπουρντέτ) αλλά και τον πατέρα της Μοχάμεντ Χαντίντ αν ζηλεύουν. Δεν ξέρουμε αν ζήλεψαν οι φίλες αλλά η αδερφή της, η Τζίτζι Χαντίντ, φρόντισε να ενημερώσει πως ζηλεύει.
 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ