Μετά το Όσκαρ η .... πτώση μετά την πτώση το πάρτι - Η περιπέτεια του Ράμι Μάλεκ στα φετινά βραβεία (φώτο)

Ο 37χρονος ηθοποιός στην αρχή σοκαρίστηκε από  την πτώση γρήγορα όμως ανέκτησε την ψυχραιμία του και με διάφορες γκριμάτσες προσπάθησε να διασκεδάσει το ατύχημα

Αξέχαστη θα μείνει η χθεσινή τελετή απονομής των Όσκαρ στον ηθοποιό Ράμι Μάλεκ, όχι μόνο γιατί με την ερμηνεία του στο Bohemian Rapsody, όπου υποδύθηκε τον Φρέντι Μέρκιουρι, κέρδισε το Όσκαρ α' ανδρικού ρόλου αλλά και γιατί ήταν περιπετειώδης...

Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς είχε ένα ατύχημα, καθώς έπεσε από την σκηνή.Αμέσως έσπευσαν να τον βοηθήσουν συνάδελφοί του που βρίσκονταν κοντά του, αλλά και οι υπεύθυνοι για τις πρώτες βοήθειες του θεάτρου Kodak που γινόταν η τελετή. 

 

Η ιατρική ομάδα έσπευσε να του δώσει κάποια φάρμακα για να συνέλθει . Ο 37χρονος ηθοποιός στην αρχή σοκαρίστηκε από το γεγόνος , γρήγορα όμως ανέκτησε την ψυχραιμία του και με διάφορες γκριμάτσες προσπάθησε να διασκεδάσει το ατύχημα

Στην ευχαριστήρια ομιλία του ο Μάλεκ συγκίνησε το κοινό, ευχαριστώντας τη μητέρα του, τον πατέρα του που «παρακολουθεί από ψηλά», τους Queen που του έδωσαν τη μεγάλη ευκαιρία, τη συμπρωταγωνίστριά του Λούσι Μπόιντον που πλέον είναι και η γυναίκα της ζωής του, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail.

Ενώ για τον Φρέντι Μέρκιουρι είπε ότι ήταν ένας γκέι μετανάστης που έζησε τη ζωή του χωρίς να απολογείται για αυτό που ήταν, συνδέοντάς τον με τη δική του καταγωγή και την προσπάθειά του να ενταχθεί. 

Τον Νοέμβριο του 2016 ανακοινώθηκε ότι  ο Μάλεκ, θα υποδυθεί τον Φρέντι Μέρκιουρι στην ταινία «Bohemian Rhapsody» για τους Queen και τον τραγουδιστή τους που πέθανε το 1991 από πνευμονία σχετιζόμενη με το AIDS.

Η ερμηνεία αυτή απογείωσε την μέχρι τώρα επιτυχημένη  καριέρα του, καθώς για την ταινία μπορεί οι κριτικές να μην ήταν ενθουσιώδεις, ωστόσο όλοι συμφώνησαν πως ο Μάλεκ είναι ό,τι καλύτερο σε αυτή.

Το αποτέλεσμα; Πήρε τη Χρυσή Σφαίρα, το BAFTA, το βραβείο του Σωματείου Ηθοποιών, το Όσκαρ και 10 ακόμη βραβεία. Ύστερα από τέτοια συγκομιδή, το μέλλον προβλέπεται λαμπρό για τον «Φαραώ» της μεγάλης οθόνης.

Ο Ράμι Μάλεκ μετά το τέλος της βραδιάς της απονομής των Όσκαρ , παρά το μικρό του ατύχημα, παραβρέθηκε στο πάρτι του Vanity Fair που ακολούθησε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ