Όσκαρ 2019: Ποιες stars ντύθηκαν καλύτερα για την μεγάλη βραδιά; (φωτό)

Οι σταρ που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί και στη σκηνή της 91ης τελετής των Όσκαρ...

Οι Χολιγουντιανές σταρ εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί και στη σκηνή του Dolby Theater, στο Λος Άντζελεςγια την 91η τελετή απονομή των Όσκαρ.

Κάποιες όμως ανακηρύχθηκαν οι πιο καλοντυμένες της μεγάλης βραδιάς.

Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι η βασίλισσα του Χόλιγουντ, οπότε ήταν φυσικό να κλείσει την τελετή των Όσκαρ. Παρουσιάζοντας το Όσκαρ Καλύτερης Διεύθυνσης Φωτογραφίας, άξιζε την αναμονή, καθώς επέλεξε να μην εμφανιστεί το κόκκινο χαλί φέτος.

Στη σκηνή, η Τζούλια Ρόμπερτς φόρεσε ένα έντονο ροζ φόρεμα Elie Saab. Το συγκεκριμένο χρώμα αποδείχθηκε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της βραδιάς, αστέρια όπως η Τζεμα Τσαν, η Έλεν Μίρεν και η Σάρα Πόλσον εμφανίστηκαν με διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ.

Η Τζούλια Ρόμπερτς συνδύασε το φόρεμα με έναν ώμο και ασύμμετρο άνοιγμα με Stuart Weitzman τακούνια, καθώς και κοσμήματα της σχεδιάστριας από την Ταϊβάν Cindy Chao.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε και η Σαρλίζ Θερόν με σκούρα απόχρωση μαλλιών, bob κούρεμα και σιέλ ημιζιβάγκο, εξώπλατη, μακρυμάνικη τουαλέτα Dior, με εντυπωσιακά κοσμήματα από λευκόχρυσο από τη συλλογή Serpenti της BVLGARI.

Η πρωταγωνίστρια του «Crazy Rich Asians» Κόνστανς Γου φόρεσε κίτρινη αμάνικη τουαλέτα Atelier Versace με λεπτομέρειες από κρύσταλλα στο μπούστο και προτίμησε να πιάσει τα μαλλιά σε ponytail.

Ακόμη μία πρωταγωνίστρια του «Crazy Rich Asians» μπήκε στη λίστα των πιο καλοντυμένων της βραδιάς. Η Τζέμα Τσαν με το βραδινό ροζ φόρεμα από ταφτά από την Couture συλλογή του Valentino.

Η Τζένιφερ Λόπεζ επέλεξε λουκ «ντισκομπάλα» φορώντας μία δημιουργία Tom Ford, ασημένιο-μωσαϊκό από καθρέφτες «κλειστό» με μακριά μανίκια φόρεμα.

Ακόμη ένα ροζ φόρεμα εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί σε πιο απαλή απόχρωση, επιλογή της τραγουδίστριας της κάντρι Κέισι Μασγκρέιβς. Το βραδινό φόρεμα από τούλι Giambattista Valli Couture με τη ζώνη από κρύσταλλο στη μέση, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ έκανε την τραγουδίστρια να μοιάζει με όνειρο υψηλής ραπτικής.

Η Lady Gaga φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα - γλυπτό από ταφτά Alexander McQueen και το συνδύασε με ένα περιδέραιο από διαμάντια 128 καράτια Tiffany και μαύρα γάντια. Η σταρ, για την 91η τελετή των βραβείων Όσκαρ επέλεξε να φορέσει ένα αξίας 30 εκ. δολ. Tiffany & Co.’s κολιέ, για το οποίο όλοι μιλούν, με ένα εκπληκτικό κίτρινο διαμάντι 128,5 καρατίων.

Η Λάουαρ Χάριερ φόρεσε ένα βραδινό φόρεμα οικολογικής συνείδησης Louis Vuitton, σιελ από ειδικό μετάξι κεντημένο με Swarovski κρύσταλλα.

Η Ρετζίνα Κινγκ ήταν μία από τις λίγες σταρ που επέλεξαν απόχρωση του λευκού. Φόρεσε ιβουάρ στράπλες τουαλέτα Oscar de la Renta με ουρά.

Η Σάρα Πόλσον επέλεξε κομψό φούξια βραδινό φόρεμα Brandon Maxwel με ανοίγματα στη μέση και τσόκερ από διαμάντια.

Μία ακόμη εκθαμβωτική εμφάνιση ήταν της Τέσα Τόμπσον, η οποία επέλεξε μαύρη μουσελίνα από μετάξι. Το φόρεμα Chanel κεντημένο με χρυσές χάντρες χρειάστηκε 225 ώρες εργασίας και 51.500 διαφορετικά στοιχεία, ωστόσο φαινόταν απόλυτα ανεπιτήδευτο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ