Το αγόρι που σκότωσε τη μαμά του, έφαγε τα μέλη της και τα υπόλοιπα τα έβαλε σε τάπερ είχε σπουδάσει στην Αθήνα (φώτο)

«τα πάντα στη ζωή του άλλαξαν στην Αθήνα»

Με φρικιαστικές λεπτομέρειες περιέγραψε ένας νεαρός Ισπανός το έγκλημα του στην αστυνομία: Είπε ότι σκότωσε τη μάνα του, έκοψε το σώμα της σε 1000 μικρά κομμάτια , κάποια τα έφαγε, άλλα τα έβαλε σε τάπερ, ενώ άλλα τα μοιράστηκε με το σκύλο της οικογένειας. 

Ο 26χρονος Αλμπέρτο Σάντσεθ Γκομέζ έκανε αυτή την ανατριχιαστική ομολογία στους αστυνομικούς που πήγαν να ερευνήσουν το σπίτι του. μετά την καταγγελία εξαφάνισης της 66χρονης Μαρίας - Σόλινταντ - Γκομέζ.

Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι κομμάτια από το  άψυχο σώμα της νεκρής 66χρονης γυναίκας κλεισμένα σε 6 τουλάχιστον μεγάλα τάπερ. 

Την Πέμπτη, μια φίλη της άτυχης γυναίκας κατήγγειλε στις Αρχές ότι δεν την είχε καμία επικοινωνία μαζί της εδώ και περίπου έναν μήνα. Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της φρίκης και ανακάλυψαν το κατακρεουργημένο πτώμα, αναφέρει η Mirror.

Τα πάντα άλλαξαν όταν γύρισε από την Αθήνα

Ο 26χρονος κανίβαλος σήμερα είναι άνεργος πρώην σερβιτόρος. 

Σύμφωνα με παιδικό φίλο του μητροκτόνου «τα πάντα στη ζωή του άλλαξαν στην Αθήνα» όπου βρέθηκε μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus. 

«Μέχρι τότε ήταν παιδί φυσιολογικό, σπούδαζε Λογιστικά και Οικονομικά στη Μαδρίτη χωρίς να έχει δώσει αφορμές», υποστήριξε στην εφημερίδα «El espanol», προσθέτοντας: «Μετά πήγε στην Ελλάδα. Εκεί προφανώς πρέπει να έχει μία κακή, αρνητική εμπειρία. Γύρισε πριν καν τελειώσει το πρόγραμμα. Ήταν στην Αθήνα για κάποιους μήνες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια ο Σάντσεθ εισήχθη τρεις φορές σε ψυχιατρική κλινική, λόγω σοβαρών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

«Έγινε εξαιρετικά εσωστρεφής και τού έμπαιναν συνέχεια παρανοϊκές ιδέες, κάτι το ανεξήγητο», κατέληξε ο φίλος του κανίβαλου, ο οποίος, από τη στιγμή της επιστροφή του στη Μαδρίτη, «ήταν ένας άλλος άνθρωπος».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ