Υγιής επιδερμίδα: Αυτοί είναι οι 4 ‘’χρυσοί κανόνες’’ που πρέπει να ακολουθήσετε!

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές! 

Όλοι θέλουμε ένα υγιές, λαμπερό, νεανικό και καθαρό δέρμα, αλλά αυτός ο στόχος δεν είναι πάντα τόσο εύκολος όσο μπορεί να ακούγεται.

Σε κάθε περίπτωση, δεν χρειάζεται να κάνετε σημαντικές «θυσίες», να χρησιμοποιείτε άπειρα προϊόντα ομορφιάς και να αφιερώνετε πολύ χρόνο για να φροντίσετε το πρόσωπό σας.

Με μικρές καθημερινές κινήσεις μπορείτε εύκολα και γρήγορα να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας σύμφωνα με το mindandbodygreen.com.

Ακολουθούν τέσσερις χρήσιμες συμβουλές για υγιές δέρμα.

Πιείτε περισσότερο νερό: Μπορεί να είναι αυτονόητο, αλλά αρκετοί ξεχνούν αυτόν τον βασικό «κανόνα». Το να καταναλώνουμε επαρκείς ποσότητες νερού είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για την υγεία μας, το οποίο μάλιστα δεν κοστίζει απολύτως τίποτα. Ξεκινήστε να πίνετε περισσότερα ποτήρια νερό και αμέσως θα δείτε τα αποτελέσματα στον οργανισμό σας. Σε μόλις δύο εβδομάδες θα διαπιστώσετε ότι θα έχετε πιο λαμπερή επιδερμίδα!

Προτιμήστε τα βιολογικά τρόφιμα: Η υγεία της επιδερμίδας σας σχετίζεται με τη διατροφή σας. Είναι σημαντικό να μειώσετε την έκθεση σε τοξίνες του περιβάλλοντος και να περιορίσετε τα τρόφιμα που ενδέχεται να τις περιέχουν. Η κατανάλωση βιολογικών προϊόντων θα βοηθήσει σε αυτό. Εάν στο σώμα σας υπάρχουν τοξίνες, αυτό θα είναι εμφανές και στο δέρμα σας, που θα δείχνει γερασμένο και ταλαιπωρημένο. Για αυτό αποφύγετε τα επεξεργασμένα τρόφιμα και επιλέξτε φρούτα και λαχανικά που δεν περιέχουν χημικά ή πρόσθετα.

Ενυδατωθείτε: Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας καθημερινά. Επιλέξτε απλώς μία ενυδατική κρέμα με φυσικά συστατικά που δεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες, όπως σιλικόνες και parabens. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να μάθετε να διαβάζετε τις ετικέτες των καλλυντικών και των τροφίμων προκειμένου να μην επιβαρύνετε το δέρμα σας σύμφωνα με το onmed. 

Ιδρώστε: Ακόμα και αν τρώτε καλά και αποφεύγετε τις τοξίνες στα τρόφιμα και τα προϊόντα φροντίδας του δέρματός σας, η έκθεσή σας σε αυτές είναι αναπόφευκτη. Το σώμα σας έχει σχεδιαστεί για να αποτοξινώνεται με διάφορους τρόπους και ένας από αυτούς είναι η εφίδρωση. Είναι σημαντικό να ιδρώνετε συχνά για να καθαρίζετε το δέρμα σας. Δοκιμάστε γιόγκα, τρέξιμο, περπάτημα ή διαλλειματική προπόνηση υψηλής έντασης (HIIT) και γυμνάστε το σώμα σας καθημερινά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ