Μέγκαν Μαρκλ: Απτόητη η ετοιμόγεννη "πριγκίπισσα" - Έκανε και τατουάζ στο Μαρόκο (φώτο)

Εντυπωσίασε με κόκκινο φουστάνι Valentino και έκανε και συμβολικό tatoo για καλή τύχη

Το τελευταίο βασιλικό ταξίδι πριν να γίνουν γονείς αποφάσισαν να κάνουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Προορισμός το Μαρόκο. Ο Δούκας και η δούκισσσα του Σάσεξ έφτασαν στο αεροδρόμιο της Καζαμπλάνκα πιασμένοι χέρι- χέρι.

Εκεί τους υποδέχθηκιε ο πρέσβης της Αγγλίας στο Μαρόκο,  Thomas Reilly και η σύζυγος του Alix. Οι δύο τους ξενάγησαν αργότερα τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν στα αξιοθέατα της πόλης.

Η Μέγκαν για την περίσταση φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα Valentino  με ενσωματωμένη κάπα η οποία ήταν κεντημένη . Το συνδύσασε με nude Dior γόβες ασορτί γάντια και clutch. Για τα μαλλιά της προτίμησε ένα απλό σινιόν.

Η Μέγκαν επέλεξε το κόκκινο χρώμα γιατί είναι ένα από τα χρώματα που υπάρχουν στη σημαία του Μαρόκου. Συμβολίζει τη γενναιότητα, την δύναμη και την αξία.

O Χάρι και η Μέγκαν ταξίδεψαν στο Μαρόκο για μια τριήμερη επίσκεψη ύστερα από σχετική απαίτηση της βασίλισσας Ελισάβετ. Το ταξίδι έγινε σχεδόν αμέσως μετά το πολυσυζητημένο ταξίδι της Μέγκαν στη Νέα Υόρκη, όπου είχε πάει για το Baby Shower που οργάνωσαν οι φίλες της.

Το ζευγάρι θα μείνει σε βασιλική ιδιωτική κατοικία φιλοξενούμενο του βασιλιά Μοχάμεντ VI σύμφωνα με όσα λέει το People

Τατουάζ για .... καλή τύχη

Παρότι η Μέγκαν βρίσκεται ήδη στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της , δεν πτοείται... Δεν απέχει από καμία δραστηριότητα. Την Κυριακή το πρωί επισκέφτηκε μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι ένα οικοτροφείο θηλέων .

Τα κορίτσια του οικοτροφείοιυ υποδέχθηκαν με πολλή χαρά το βασιλικό ζευγάρι, το οποίο τους "έδειξε όλη του την αγάπη¨" Με μπλε μαρίν σακάκι , μαύρο παντελόνι , μαύρο πουλόβερ και φλατ μαύρα παπούτσια , Μέγκαν δέχθηκε να κάνει ένα τατουάζ χένας για να γιορτάσει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το συγκεκριμένο σχέδιο που της έκαναν στο χέρι φέρνει καλή τύχη σύμφωνα με τις μαροκινές παραδόσεις. Η μαύρη φυτική χένα που χρησιμοποιήθηκε για το τατουάζ της Μέγκαν είναι εντελώς ακίνδυνη για την εγκυμοσύνη της σύμφωνα με το People

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ