Ζώδια: Ερμής Εξάγωνο με Πλούτωνα αυτό το Σάββατο - η απόλυτη ευκαιρία, να εκπληρώσουμε επιθυμίες και να πετύχουμε οικονομικούς στόχους!

Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο;

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, ο Ερμής στους Ιχθύες και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σχηματίζουν όψη Εξαγώνου και μας ανοίγουν δρόμους ευκαιριών, επαφών και μετακινήσεων για την επίτευξη στόχων και επιθυμιών!

Το μυαλό συνεργάζεται με την θέληση και την διορατικότητα και καταφέρνουμε να βρούμε  λύσεις σε θέματα που μας προβληματίζουν και μας απασχολούν καιρό τώρα!

Η αντίληψη μας είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, όπως και η διορατικότητα μας, αφού… μαντεύουμε τις προθέσεις των άλλων!
 

Ο λόγος μας είναι οξυδερκής, δυναμικός, αποτελεσματικός και ουσιαστικός!  Οι συζητήσεις μας είναι εύστοχες και βαθυστόχαστες! 

Το ένστικτο μας αλάνθαστο!  Ο έρωτας πια έχει ουσία αλλά και πολύ πάθος και σεξουαλικότητα! 

Σημαντικές και ωφέλιμες  αποκαλύψεις, μας βοηθούν και οικονομικά, όπως αναφέρει το oroskopos.gr

Ιδιαίτερα ευνοημένα, είναι για τα Ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)  και τα Ζώδια του Νερού  (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς)  του 3ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες κρυφές και παρασκηνιακές συζητήσεις σε ευνοούν ιδιαίτερα! Επιπλέον μία αποκάλυψη,  σε ωφελεί για να εκπληρώσεις μία μεγάλη σου επιθυμία ή στόχο!  

ΤΑΥΡΟΣ: Ο φιλικός τομέας βελτιώνεται και ενδυναμώνεται, ιδίως μέσα από επαφές και επικοινωνίες! Μεγάλα όνειρα, τώρα πραγματοποιούνται με τους κατάλληλους συμμάχους! 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Το επικοινωνιακό σου ταλέντο και η οξυδέρκεια σου, σε εξυπηρετεί επαγγελματικά και επιπλέον βελτιώνει την κοινωνική σου εικόνα!    

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ήρθε η στιγμή, να πετύχεις όλους τους στόχους και τις επιθυμίες σου! Έχεις τύχη, είσαι μετρημένα αισιόδοξος και ίσως παρουσιαστεί ευκαιρία για ένα ταξίδι!

ΛΕΩΝ: Έχεις συναρπαστικές ιδέες και βρίσκεις λύσεις σε οικονομικά αλλά και ερωτικά θέματα!  Χρησιμοποίησε την ισχυρή διορατικότητα σου αλλά και τον ερωτισμό σου, για ζήσεις καυτές στιγμές και να σαγηνεύσεις το αντικείμενο του πόθου σου! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η συντροφική σου ζωή βελτιώνεται μέσω της επικοινωνιακής οδού και μέσω του πάθους σου που αυξάνεται! Νέα σχέση έρχεται για τους ελεύθερους!  

ΖΥΓΟΣ: Επαγγελματικά, διορθώνεις παλαιά λάθη και βελτιώνεις την απόδοση σου! Εμφανισιακά κάνεις αλλαγές και είσαι πιο γοητευτικός!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι ο απόλυτα κερδισμένος και τυχερός στην ερωτική  ζωή! Οι βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, χορταίνεις κατακτήσεις και θαυμαστές, πάθος και ερωτικά μηνύματα και φλερτ! 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας βελτιώνεται χάρη στις γέφυρες επικοινωνίας που τώρα χτίζονται ξανά. Το ερωτικό σου παρελθόν επιστρέφει μέσα από ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός, ευφυής, περιζήτητος και δημοφιλής! Πετυχαίνεις στόχους και επιθυμίες, μέσω της επικοινωνιακής οδού, πιο εύκολα τώρα! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και με αρκετή  αυτοεκτίμηση! Εκπληρώνεις πολλές επιθυμίες που έχουν να κάνουν με τον αισθηματικό και τον οικονομικό τομέα!  

ΙΧΘΥΣ: Εκμεταλλεύεσαι τα εκφραστικά σου μέσα, αλλά και την διορατικότητα σου, για να πετύχεις όλες σου τις επιθυμίες τώρα!  Ο λόγος σου σε καθιστά γοητευτικό και μαγνητίζει τους άλλους!  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ