"Φίλες Φίδια": Εξοργισμένη η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με την 20χρονη πέτρα του σκανδάλου για την αδερφή της και τον γαμπρό της (φώτο- βίντεο)

Η καλύτερη φίλη της Κόρτνεϊ μπήκε ανάμεσα στην αδερφή της Κλοέ και τον  Τρίσταν Τόμσον

Άμα έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς...... Μπροστά σε ένα μεγάλο σκάνδαλο βρίσκεται η οικογένεια Καρντάσιαν . Οι διάσημες αδερφές  ενωμένες εκφράζουν την υποστήριξη τους στην Κλόε .

Τι συνέβη; Ο σύντροφος της ο Τρίσταν Τόμσον την απάτησε ξανά. Αυτή τη φορά με την καλύτερη φίλη της Κάιλι Τζένερ,  την 21χρονη  Jordyn Woods. Η "πέτρα του σκανδάλου" είναι ένας άνθρωπος που ήταν για πολύ καιρό στο πολύ στενό περιβάλλον των αδερφών Καρντάσιαν.

Η οικογένεια Καρντάσιαν δεν μπορεί να πιστέψει  ότι ο Tristan έκανε κάτι με ένα από τα πλησιέστερα και αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας και ότι όλοι πλέον έχουν ξεγράψει τη Jordyn. Μάλιστα τα μέλη της διάσημης οικογένειας άφησαν να εννοηθεί ότι η Kylie θα κόψει τους δεσμούς της με τη Jordyn και ότι είναι τόσο στεναχωρημένη και δεν ξέρει καθόλου πως να χειριστεί την κατάσταση.

Από τότε που έγινε γνωστή η ιστορία, το Instagram, κάνει πάρτι...... Η Jordyn δέχεται εκατομμύρια σχόλια .....όχι και τόσο κολακευτικά για την συμπεριφορά της προς την καλύτερη της φίλη.

Ο δε Tristan έχει απενεργοποιήσει τη δυνατότητα να μπορείς να του σχολιάσεις στα post στο Instagram.  Όλοι περιμένουν με αγωνία την αντίδραση της Κάιλι στην ιστορία η οποία δεν ήρθε ακόμα....

H δε Κόρτνεϊ φόρεσε ένα διαμαντένιο κολιέ σε σχήμα φιδιού και έγραψε στη λεζάντα: "Τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι των κοριτσιών", αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για... την  φίλη- φίδι που  πρόδωσε την Κάιλι και την πλήγωσε με την συμπεριφορά της, κάνοντας δεσμό με τον σύντροφο της αδερφής της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Diamonds are a girl’s best friend.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) στις

 

Τα σχόλια από κάτω πήραν φωτιά: Πολλοί σχολιάζουν με....... τα "καλύτερα λόγια" την συμπεριφορά της Jordyn, άλλοι ρωτούν τι μέλλει γενέσθαι ανάμεσα στις δύο φίλες (Κάιλι και Τζόρντιν) από εδώ και πέρα.

Η Κόρτνεϊ φυσικά έδειξε την υποστήριξη της στις αδερφές της κάνοντας κι εκείνη, unfollow την Jordyn στο Instagram. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail η Κλόε και ο μπασκεμπολίστας σύντροφος της χώρισαν οριστικά όταν εκείνη έμαθε ότι ο Τρίσταν και η Jordyn συνεβρέθηκαν ερωτικά σε ένα πάρτι που έγινε το Σαββατοκύριακο.

H Κλόε έγραψε στο Instagram: "Είστε πρόθυμοι να εγκαταλείψετε ότι αγαπάτε, γι' αυτόν που αγαπάτε; - Big Sean", λαμβάνοντας εκατομμύρια σχόλια συμπαράστασης από κάτω.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Are you willing to give up what you love, for who you love?” Big Sean

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις

 

Θέλετε να μάθετε και την αντίδραση της Jordyn σε όλα αυτά; Το "καλό και ευαίσθητο" αυτό κορίτσι βγήκεσε event για το λανσάρισμα των… βλεφαρίδων της (Εylure), πήρε το μικρόφωνο και είπε τα εξής: «Εν μέσω όλων αυτών που συμβαίνουν, τα οποία είναι όλα αληθινά, αλλά ακόμα πιο αληθινή είναι η Eylure».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jordyn at her eyelash launch event tonight @jadesimmone

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) στις

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κάιλι Τζένερ βοήθησε πολλές φορές την αγαπημένη της φίλη Jordyn, να ξεπεράσει προβλήματα που αντιμετώπιζε. Τι να πεις; Ωραίος τρόπος ...

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ