Κώστας Ευριπιώτης μετά την περιπέτεια της υγείας του: ‘’Είμαι πιο κοντά στον θεό & τα παιδιά μου΄΄

Η ζωή του σήμερα, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας...

Συγκινεί ο Κώστας Ευριπιώτης με όσα εκμυστηρεύεται σήμερα, εννέα περίπου μήνες μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και του άλλαξε τη ζωή.

«Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα», εξομολογείται στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα.

Ο «άφαντος» εδώ και καιρό ηθοποιός, δηλώνει πλέον πως οι προτεραιότητές του δεν έχουν καμία σχέση με όσα ο ίδιος πίστευε ότι είχαν σημασία, πριν από τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του.

Τώρα, στην καθημερινότητά του είναι ένας άλλος άνθρωπος. Προσεύχεται περισσότερο, πηγαίνει συχνότερα στην εκκλησία, ενώ, όπως λέει, θέλει να είναι περισσότερο στη φύση και κοντά σε πρόσωπα που αγαπάει όπως είναι τα δύο παιδιά του.

«Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός. Όμως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δε γίνεται να μην πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ίσως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα», δήλωσε στην εφημερίδα ο Κώστας Ευριπιώτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ