Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Αναζητούν την Γερμανίδα σύντροφο του 64χρονου θύματος – Πότε εξαφανίστηκε;

Η ίδια είναι εξαφανισμένη και είναι πιθανό να έχει διαφύγει από την χώρα

Το μυστήριο με το πτώμα που βρέθηκε τυλιγμένο σε μια κουβέρτα στο Χαλάνδρι, το απόγευμα της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου φαίνεται να έχει προβληματίσει τις αρχές.

Τα ίχνη της Γερμανίδας συντρόφου του 64χρονου ενοικιαστή του ισογείου διαμερίσματος της οδού Κονίτσης στο Χαλάνδρι που χάθηκαν από τις αρχές Ιανουαρίου, αναζητούν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, έτσι ώστε να δουν τι «παίχτηκε» στο «σπίτι του θανάτου».

Το θύμα, φέρει κάποια σημάδια στο κεφάλι που όμως η ιατροδικαστής δεν ήταν σε θέση από τη νεκροψία να αποφανθεί αν ήταν αυτά που τον έστειλαν στο θάνατο, ενώ το ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης δεν φέρει ίχνη παραβίασης ούτε είχε ερευνηθεί. Το γεγονός αυτό αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας και οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο δολοφόνος του ηλικιωμένου ήταν γνωστός του.

Το ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κονίτσης δεν φέρει ίχνη παραβίασης ούτε είχε ερευνηθεί, έτσι αποκλείται το ενδεχόμενο ληστείας, και φαίνεται πως ο δολοφόνος του ηλικιωμένου ήταν κάποιο άτομο του περιβάλλοντός του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ