16 διάσημοι γόηδες αποδεικνύουν ότι ο χρόνος μπορεί να είναι φίλος (φώτο)

Γοητεία αναλοίωτη στο χρόνο

Έκλεψαν τις καρδιές εκατομμυρίων γυναικών και κοριτσόπουλων στον κόσμο με την πρώτη εμφάνιση τους στην σκηνή ή στο γυαλί. Κι όπως το καλό κρασί γίνεται καλύτερο όσο "παλιώνει" έτσι και αυτοί. Εξάλλου οι σταθερές αξίες αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου και η γοητεία είναι μία από αυτές.

Ποια δεν θυμάται τον Ρίτσαρντ Γκιρ στο "Ζιγκολό"; Ποια καρδούλα δεν χτύπησε δυνατά όταν είδε τον Τζορτζ Κλούνεϊ στον "Ειρηνοποιό", σκληρός και με πολύ ιδιαίτερη γοητεία ο Χιου Τζάκμαν κέρδισε τις κύριες από το πρώτο "X-Men".

Μας έκανε να δακρύσουμε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον "Τιτανικό" και από τότε τον αγαπάμε... ακόμα. Μας κέρδισε με τις μεγάλες ερμηνείες και με την ακαταμάχητη γοητεία του ο οσκαρικός Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Πολυτάλαντος και πολυπράγμων ο Ντουέιν Ντάγκλας Τζόνσον και κυρίως πολύ ωραίο ... αρσενικό. "Στα βήματα του πάθους", μας οδήγησε πολλές φορές ο ωραίος Τσάνινγκ Τέιτουμ. "Αφήνοντας το Λας Βέγκας" ο Νίκολας Κέιτζ κέρδισε Όσκαρ αλλά και τις καρδιές μας.

Ράπερ, ηθοποιός παραγωγός και πολύ γοητευτικός ο Γουίλ Σμιθ. Στα 46 του ο  Τζουντ Λο κάνει ακόμα πολλές καρδιές να χτυπούν δυνατά. Ο Πιρς Μπρόσναν ίσως ήταν ο πιο ωραίος "Τζέιμς Μποντ". 

Σκληρός, αρρενωπός και πολύ γοητευτικός ο Τιλ Σβάιγκερ. Ηθοποιός και μοντέλο ο Τζέισον Στέιθαμ, έχει το βλέμμα που μαγνητίζει. Έγραψε ιστορία στους ρόλους των "σκληρών αντρών" ο Γάλλος Βενσάν Κασέλ και στα όνειρα πολλών κοριτσιών....

Άλλες πίνουν νερό στο όνομα του , κι άλλες πάλι... εντάξει ο Ζακ Έφρον συγκαταλέγεται κι αυτός ανάμεσα στους γόηδες της μεγάλης οθόνης. Ενώ ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ εκπροσωπεί επάξια τους γόηδες στην μουσική σκηνή.

Όλοι αυτοί οι γόηδες, απέδειξαν ότι ο χρόνος είναι φίλος τους. Δείτε πως ήταν και πως.... είναι

1. Robert Downey Jr.

2. Hugh Jackman

3. Dwayne Johnson

4. Leonardo DiCaprio​​​​​​​

5. Channing Tatum​​​​​​​

6. Nicolas Cage​​​​​​​

7. Richard Gere

8. Will Smith

9.  Jude Law

10. Pierce Brosnan

11. Zac Efron​​​​​​​

12. Justin Timberlake

13. Til Schweiger​​​​​​​

14.George Clooney

15. Jason Statham​​​​​​​

16. Vincent Cassel​​​​​​​

​​​​​​​g

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ