Η ΝΔ ανακοίνωσε 15 νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές

Δείτε τα ονόματα... 

Δεκαπέντε νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές ανακοίνωσε η ΝΔ για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

«Επέλεξαν να συνταχθούν με τη ΝΔ με κοινό τους στόχο να εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα μας στο ευρωκοινοβούλιο σε μια πολύ κρίσιμη συγκυρία τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζοντας πως οι περισσότεροι εξ αυτών διεκδικούν για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών.

«Αυτός είναι ένας βασικός λόγος που ανακοινώνονται πριν από την πλήρη λίστα του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ που θα ακολουθήσει τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να έχουν το χρόνο να γίνουν ευρύτερα γνωστοί στο σύνολο της επικράτειας. Με την ανακοίνωση των 15 νέων υποψηφίων ευρωβουλευτών συνεχίζεται η διαδικασία ανανέωσης και διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που αποτελεί σταθερό στόχο του Κυριάκου Μητσοτάκη», συνεχίζει η ΝΔ.

Σ΄ύμφωνα με το ΑΠΕ -ΜΠΕ πρόκειται για τους: Λευτέρη Βαρουξή, Καλυψώ Γούλα, Κώστα Δέρβο, Νικόλαο Δούκα, Παύλο Eλευθεριάδη, Θοδωρή Καλαμπόκη, Γιώργο-Σταύρο Κρεμλή, Στέλιο Κυμπουρόπουλο, Ελισάβετ Κυρίτση, Αλέξανδρο Π. Μαλλιά, Μιχαήλ Ε. Μασουράκη, Δημήτρη Μελά, Γιάννη Πάιδα, Ελένη Παναγιωταρέα, Κλεοπάτρα Σαραντάκου- Βογιατζάκη. Τα βιογραφικά των υποψηφίων ευρωβουλευτών είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΝΔ.

Η ΝΔ υπενθυμίζει ότι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της θα είναι ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί ως υποψήφιοι οι νυν ευρωβουλευτές της ΝΔ Ελίζα Βόζενμπεργκ, Θοδωρής Ζαγοράκης, Μανώλης Κεφαλογιάννης και Γιώργος Κύρτσος, όπως και οι βουλευτές της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και Κατερίνα Μάρκου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ