Ζώδια: H Σελήνη στην Παρθένο φέρνει επιτυχία σε πολλά ζώδια - Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

 

Αυτή η Πέμπτη μας βρίσκει ιδιαίτερα... σοβαρούς με την Σελήνη στην Παρθένο! Επικεντρωνόμαστε σε καθημερινότητα, εργασία, υποχρεώσεις, φυσική και ψυχική κατάσταση και προσπαθούμε να οργανώσουμε σωστά τον χρόνο μας, αλλά και τα... “τρεξίματα” μας!

ΚΡΙΟΣ: Παρά το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα σας, αυτό το μήνα θα έχετε αρκετό χρόνο που θα σας αφήνει περιθώρια για διεκδικήσεις και διαπραγματεύσεις. Τολμήστε και δε θα χάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ανασάνει, βγαίνοντας οριστικά από μια κατάσταση που σας ενοχλεί. Εξάλλου, μόνοι σας δημιουργήσατε και προκαλέσατε τα αδιέξοδα από τη συμπεριφορά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διπλωματία θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σας δώσει μια ιδιαίτερη ευεξία στην προσπάθειά σας να πετύχετε κάτι που δεν μπορείτε με αξιοκρατικό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καθίστε και αναρωτηθείτε πόσες φορές έχετε αλλάξει γνώμη τον τελευταίο καιρό. Ανοίξτε την καρδιά σας και γίνετε πιο εκδηλωτικοί, γιατί ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιληφθείτε το μέγεθος της μοναξιάς σας.

ΛΕΩΝ: Βάλτε κάποια ιεραρχία στον τρόπο που προσπαθείτε να διευθετήσετε ορισμένα θέματα, για να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις απρόβλεπτες καταστάσεις που τόσο φοβόσαστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ψάξτε να βρείτε πιο ουσιαστικούς τρόπους για να εκφράσετε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας σε φίλους ή στο σύντροφό σας και αυτό θα δώσει άλλη τροπής τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην παρασύρεστε από τη δυναμική συμπεριφορά και διάθεσή σας, αλλά βάλτε και λίγο φρένο. Έχετε και εσείς δικαίωμα να χαλαρώνετε και να κάνετε ακόμα και λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντιδράστε και αντισταθείτε απέναντι στην κοινωνική κριτική. Έχετε κάθε λόγο να επαναστατείτε σε κάτι που δεν αρμόζει στα μέτρα σας και ούτε συμβαδίζει με τις προσωπικές σας αξίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ