Η ηθοποιός Μέλπω Κωστή ραγίζει καρδιές: Ο γιος μου πέθανε στα 17, η κόρη μου ήταν βαριά άρρωστη, άλλαξα επάγγελμα

Ράγισε καρδιές...

Η ηθοποιός Μέλπω Κωστή, βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα Μεσάνυχτα και ράγισε καρδιές μιλώντας για τον ξαφνικό χαμό του 17χρονου γιου της, πριν από 15 περίπου χρόνια.

«Είχε πάρει τη μηχανή ενός φίλου, πέρασε κανονικά το φανάρι και τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο που πέρασε με κόκκινο. Πέθανε σχεδόν ακαριαία. Εγώ ενημερώθηκα άμεσα. Πήγα εκεί στον τόπο, είναι απερίγραπτες οι σκηνές, τα συναισθήματα, όλα αυτά που έζησα… όμως ακριβώς εκείνη τη στιγμή που πήγαμε στο νοσοκομείο και μάθαμε ότι έχει πεθάνει το παιδί είπα στον εαυτό μου “μάζεψε τώρα τα κομμάτια σου κι έχεις δουλειά να κάνεις”, το είπα εκείνη τη στιγμή.

Η ίδια εκτός των άλλων αναφέρθηκε στην ασθένεια της κόρης της και στην επιλογή της να αλλάξει επάγγελμα.

Για την κόρη της είπε: «Εγώ από αλλού το περίμενα, από αλλού με βρήκε. Ήμουν πολύ απασχολημένη με το θέμα της υγείας της. Πηγαίναμε στους γιατρούς και δεν έβρισκαν τι είχε. Απλώς σταματούσε να μιλάει το παιδί. Εκεί που όλα ήταν καλά, μετά από δυο χρόνια έπαθε σάκχαρο. Το πάγκρεας καταστράφηκε. Προσπάθησα να τη βοηθήσω μήπως τα καταφέρει και χωρίς ινσουλίνη».

Την ιδέα να ασχοληθεί με την κινέζικη ιατρική της την έδωσε ένας από τους γιατρούς που παρακολουθούσαν την κόρη της και της είπε πως εκείνη θα την κάνει καλά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ